Numai la Romstal – Avantaj client de până la 820 de lei la o centrală termică Bosch Condens 5000 WT sau 7000iW

Actualizat la 20 November, 2018 at 08:59 am

Nu rata ocazia! Alege un pachet format din centrală termică 5000 WT sau 7000iW si un termostat programabil CT100 si ai avantaj client de pana la 820 lei. Preţul include atât termostatul CT100 cât și kltul de evacuare.BOSCH + TERMOSTAT

Centrală termică Bosch Condens 5000 WT

Centrala termică cu condensare pe gaz Bosch Condens 5000 WT cu montare pe perete şi cu boiler încorporat poate furniza o cantitate mare de apă caldă menajeră, disponibilă simultan mai multor utilizatori, fără a fi necesar un spațiu vast pentru amplasament. Sistemul electronic îmbunătățit Bosch Heatronic® IV oferă avantaje suplimentare.

Dimensiuni compacte și confort ridicat

Datorită boilerului de acumulare emailat de 48 de litri, centrala termică poate produce cantități mari de apă caldă. Cu o putere de preparare a apei calde menajere de 30 kW, aceasta acoperă necesarul de apă caldă, asigurând un debit de 14 l/minut.Condens-5000-WT

Beneficii pentru utilizator

  • Schimbător de căldură principal din aliaj Al-Si-Mg, tip WB6*, ideal pentru tehnologia cu condensare și cu cel mai bun transfer termic cunoscut
  • Posibilitatea de conectare la internet și gestionarea echipamentului de la distanță prin intermediul aplicației Bosch EasyRemote**
  • Prepararea unei cantități de 115 litri apă caldă menajeră într-un timp de 10 minute (KW = 10°C − ΔT = 30K)
  • Accesibilitate la toate piesele echipamentului din partea frontală, reducându-se astfel costurile de mentenanță
  • Platforma avansată Heatronic IV a panoului de comanda (gestiune superioară, optimizare de sistem)
  • Posibilitate de gestionare a funcționării prin compensare climatică fără automatizare suplimentară (senzor exterior de temperatură)

Eficienţă energetică

Centrala termică cu condensare atinge un nivel maxim de eficiență atunci când este utilizată împreună cu automatizarea cu senzor exterior. Aceasta vă ajută să reduceți factura la gaz, menținând permanent temperatura apei de încălzire la o valoare optimă. Profitați de avantajele maxime oferite de automatizările cu senzor exterior de temperatură Bosch.

Compatibilitate cu sisteme solare

Boilerul de acumulare încorporat nu împiedică utilizarea centralei împreună cu panouri solare. Prin intermediul unui boiler intermediar, puteți profita de energia solară gratuită și beneficia în același timp de apă caldă menajeră. Kit-ul solar (două vane de amestec apă caldă menajeră termostatice) permite o funcționare extrem de eficientă a sistemului.

Centrală termică Bosch Condens 7000i W

Centrala termică cu condensare pe gaz Bosch Condens 7000i W, cu montare pe perete vă permite să vă bucuraţi de confort ridicat, simplu şi eficient, în locuinţa dumneavoastră. Ea neneficiază de un design inovator, cu panou frontal din sticlă, de înaltă calitate. Panoul permite o manevrare extrem de simplă.

Modernizare simplă

Alegând Condens 7000i W, sistemele de încălzire actuale pot fi modernizate rapid şi confortabil. Centrala este deosebit de compactă, putând fi montată chiar şi în nişe înguste. Cu Condens 7000i W, vă puteţi înlocui cu uşurinţă vechia centrală – gata!

Reducere permanentă a consumului de energie

Tehnologia inteligentă asigură întotdeauna facturi foarte mici la gaz. Motivul: arzătorul îşi reglează automat puterea maximă de funcţionare în funcţie de necesarul de încălzire. Astfel, Condens 7000i W funcţionează la un nivel înalt de eficienţă în locuinţa dumneavoastră pe parcursul întregului an.Condens_7000iW

Utilizare confortabilă

Condens 7000i W şi termostatul inteligent CT100 de la Bosch formează combinaţia perfectă pentru locuinţa dumneavoastră. Termostatul inteligent cu design elegant vă permite să setaţi individual temperatura din fiecare încăpere. Funcția de detecție a prezenței şi funcţia de programare automată asigură o reducere semnificativă a consumului de energie.

Bosch Control CT 100

Bosch Control CT 100 este un termostat programabil, inteligent, conectat la internet pentru controlul încălzirii și al apei calde menajere de la distanţă, prin intermediul aplicaţiei Bosch ProControl. Tehnologia avansată a termostatului Bosch Control CT100 permite existenţa unei conexiuni inteligente sau „conversaţii inteligente” cu echipamentul propriu de incalzire pentru a utiliza caracteristicile care contribuie la imbunatatirea eficientei energetice, cum ar fi: functia de detectare a prezenţei si recunoașterea condiţiilor meteorologice, functia de auto-invăţare si multe altele.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *