Nu uita! Pe 15 noiembrie începe Black Friday la Romstal!

Black Friday 2019 se apropie! Marchează data în calendar! Vineri, 15 noiembrie, începe nebunia reducerilor de preț la Romstal! Ai la dispoziție ultimele două săptămâni ale lui noiembrie pentru a intra în magazinul nostru online, romstal.ro, sau pentru a ajunge în oricare dintre magazinele noastre fizice unde vei găsi reduceri nemaivăzute care ajung până la 90% din prețul normal al produselor.Black Friday 2019 la Romstal

Anul acesta am pregătit special pentru tine sute de produse care au prețul redus aproape în totalitate (-90%). Fii sigur că ești printre primii care afla de produsele reduse caci stocurile sunt limitate!

Obține ofertele Black Friday direct în adresa de e-mail. Completează adresa de email, ca să afli în avans care sunt ofertele Romstal de Black Friday și să nu ratezi data lansării de promoție.

Dacă și tu ai nevoie de produse cu ajutorul cărora să-ți construiești sau să-ți renovezi casa, Romstal îți propune să-ți fai o listă și să intri pe romstal.ro din 15 noiembrie pentru a achiziționa produse la prețuri extraordinare!

Promoțiile nu se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Romstal, indiferent de modalitatea de acordare a acestora.

Intră pe Romstal și află care sunt cele mai bune produse pentru tine indiferent dacă ceea ce cauți este din gama de încălzire, instalații sau amenajare a casei. De Black Friday 2019 găsești nenumărate reduceri care îți vor permite să îți pui casa la punct!

În 2019 ai un Black Friday de poveste la Romstal!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *