Nu ratați ocazia! Pompe de căldură aer-apă cu reduceri de până la 40%

Continuam sa promovam produse care functioneaza cu ajutorul energiei regenerabile, si care sa ajute generatiile viitoare sa traiasca intr-un mediu sanatatos. Astazi va propunem doua pompe de caldura, modelul PHNIX PASRW 015, 6KW, cu un pret redus cu 40% si modelul EVI HISEER MODEL AS10S/L, 10.7KW, care beneficiaza de asemenea de o reducere substantiala de 30%.

PHNIX PASRW 015, 6KWPompa de caldura EVI HISEER AS10S/L

Cu toții ne dorim o casă inteligentă capabilă să îşi asigure singură energia. Cu pompele de căldură aer-apă ne găsim independența față de rețele publice de distribuție a energiei electrice sau gazelor. Nu mai vorbim despre reducerile substanțiale ale cheltuielilor. Dacă doriți o casă eco care produce mai multă energie decât consumă trebuie să optați pentru o pompă de căldură.

Alege o pompa de caldura aer-apa reversibila cu functie de incalzire, racire si preparare apa calda menajera care foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa).

Pompa de calduraPompele de caldura aer-apa dau impresia la prima vedere ca sunt prea scumpe. Totusi, daca ne gandim ca acestea reduce semnificativ costurile cu incalzirea locuintei intelegem ca investitia initiala se recupereaza intr-un timp foarte scurt, dupa care vom incepe sa castigam bani. Investitia initiala este mai mare fata de incalzirea cu o centrala pe gaz dar, in timp, daca utilizam pompa pentru incalzire in pardoseala sau impreuna cu ventiloconvectoare vom intelege cat de mari sunt economiile si de ce am luat o decizie inteligenta. Pompele de caldura au o eficienta foarte ridicata producand mult mai multa energie decat consuma.

Pompa de caldura aer-apaSe spune ca pompele de caldura aer-apa nu functioneaza cum trebuie atunci cand temperaturile de la exterior scad foarte mult. Trebuie sa stiti insa ca acestea sunt dotate cu rezistente electrica care asigura o incalzire suplimentara in acele momente. Asadar, pompa compenseaza prin activarea sursei alternative de caldura asigurandu-va confortul dorit chiar si la temperaturi foarte scazute.

Pompele de caldura aer-apa reprezinta o solutie excelenta atat pentru cladiri noi cat si in cazul renovarii celor existente. Ele sunt compuse dintr-o unitate exterioara si una interioara conectata prin traseu frigorific. Odata montate, unitatea interioara se leaga la instalatia termica si sunt gata sa functioneze pentru a va oferi incalzirea sau racirea locuintei. Opteaza pentru pompe de căldură aflate acum la reducere, echipamente dotate cu cea mai noua tehnologie care faciliteaza utilizarea eficienta a energiei din aer transformand-o in caldura.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

2 thoughts on “Nu ratați ocazia! Pompe de căldură aer-apă cu reduceri de până la 40%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *