Nu ratați la Romstal – Accesorii de montaj la super preț

După cum bine v-ați dat seama din titlu, Romstal vă propune astăzi o serie de accesorii pentru montaj la un preț de nerefuzat. Veți găsi accesorii de o calitate excelentă pentru calorifere, baterii, țevi sau vase de expansiune.

Întâi de toate amintim de colierele Simplu Fix Cărămidă, cu șurub și diblu tip tub, pentru fixarea țevilor în pereți de cărămidă (tip Porotherm). Acestea sunt fabricate din oțel având o grosime de 1,5 mm și o lungime de 100 mm. La Romstal veți găsi șapte tipuri de coliere Simplu Fix Cărămidă, diferența între ele facând-o diametrul. Diamtrele disponibile (exprimate în țoli) sunt : 3/8, ½, ¾, 1, 1 ¼, 1 ½ și 2.

De asemenea, trebuie să știți că puteți opta și pentru colierele Dublu Fix Cărămidă. Ele păstrează aceleași calități precum cele simple. Diamtrele disponibile (exprimate în țoli) pentru colierele Dublu Fix Cărămidă sunt : 3/8, ½, ¾, 1, 1 ¼, 1 ½ și 2.

mut-mecanica-doming-banner_site

Pentru montarea radiatoarelor, Romstal vă vine în întâmpinare cu o serie de accesorii:

 

Alte accesorii calitative la un super pret:

Nu în ultimul rând vă oferim perii metalice pentru curățat coșul de fum. Ele sunt fabricate din oțel și sunt disponibile pentru trei diametre: 120, 160 și 200 mm.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *