Noul standard de igiena in domeniul obiectelor sanitare de la KERAMAG

Vasul de toaleta Rimfree ® Keramag reprezinta solutia ideala pentru o baie amenajata intr-un stil modern si dispune de o tehnologie revolutionara care il diferentiaza de celalalte vase clasice. Dotat cu un sistem de clatire patentat, vasul nu are rama de spalare, conferindu-i un design aparte, care permite pastrarea unui mediu ultra igienic.

keramag-2__b_Rimfree_4U

 

Fixand noi standarde de igiena si folosire eficienta a resurselor de apa in cazul obiectelor sanitare, noua tehnologie este la fel de eficienta in evacuarea reziduurilor ca si in cazul toaletelor  traditionale. Apa se revarsa in interiorul vasului de toaleta printr-o fanta plasata in spate, iar iesirile situate de o parte si alta a acestei fante propulseaza jetul de apa pe toata suprafata vasului, asigurandu-i o curatare eficienta.

Moda-Rimfree_WCf3eaef345ba21cd9d4a44ed696da346f

Lipsa marginilor interioare, respectiv a zonelor ascunse si inguste, care favorizeaza dezvoltarea microbilor si depunerile de piatra, permite o igienizare completa, mult mai eficienta decat in cazul vaselor de toaleta conventionale. Pentru o suprafata curata si stralucitoare este suficienta simpla stergere a vasului, reducand astfel necesarul de apa, precum si utilizarea excesiva a produselor chimice de curatenie, daunatoare mediului inconjurator.

gala3Designul unic asigura clatirea simetrica a vasului de toaleta. Regulatorul de debit integrat previne trecerea apei peste marginea vasului, chiar si in cazul fluctuatiilor de presiune a apei.

Tehnologia a fost lansata pe piata utilizatorilor casnici de Twyford Bathrooms (parte a grupului SANITEC) in Aprilie 2012 si a fost preluata ulterior de alti producatori de renume, printre care si Keramag si Villeroy& Boch (Direct Flush).

Ca o curiozitate, necesitatea acestui tip de design a aparut pentru prima oara in penitenciare si clinici de reabilitare unde marginea vaselor de WC devenise o ascunzatoare frecventa pentru droguri sau alte obiecte periculoase.

vasvas22

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *