O nouă ofertă de la Romstal – Cadou la centralele Riello Family Condensing

După cum bine v-ați obișnuit, Romstal continuă să facă surprize plăcute clienților săi. Mai ales acum, când ne pregătim de anotimpul rece, ne-am gândit să vă facem o nouă ofertă de nerefuzat. Asadar, de astăzi până pe 30 noiembrie 2016, Romstal oferă cadou la achiziționarea unei centrale în condensație Riello Family Condensing, un kit de evacuare gaze arse și filtrul stabilizator gaz metan 3/4"".Family Condensing + kit evacuare

Tehnologia în condensare reprezintă pasul următor la care s-a ajuns în materie de centrale termice. Centralele în condensare Family de la Riello sunt concepute pentru a oferi o putere termică ridicată, reușind să acopere necesarul de caldură pentru  locuința dumneavoastră. Acestea pot furniza și apă caldă menajeră dacă vom atașa un boiler extern, beneficiind astfel de toate condițiile necesare confortului dorit.
Riello Family

Centrala funcționează prin procedeul în condensare care presupune folosirea condensului care rezultă în urma arderii gazului ca sursă secundară de căldură. În acest fel este salvată o parte substanțială din energia și gazul necesare producerii puterii termice utile. Folosind tehnologia în condensare, centrala poate funcționa cu un randament de până la 105.9%, cu mult mai ridicat decât o centrală termică obișnuită. Acest lucru asigură reducerea consumului, a costurilor aferente acestuia și a noxelor emise în atmosferă. Centralele Riello Family Condensing vă vor transmite prin intermediul displayului digital toate datele și informațiile privitoare la funcționarea sistemului. În acest mod veți afla rapid când ajunge apa la temperatura ideală. Vor fi afișați toți parametrii necesari, precum presiunea, și, foarte important, vor fi semnalate anomaliile. În acest mod sunteți avertizați în caz că fie apare vreo defecțiune, fie parametrii nu funcționează la capacitățile normale. 

Centralele aflate de astăzi la promoție reprezintă o investiție sigură, care se va resimți imediat atunci când veți observa confortul termic sporit oferit familiei dumneavoastră. Nu mai punem la socoteală cheltuielile pentru facturile la gaze care vor scădea in mod simțitor. Caracterizate prin tehnologia de top și simplitatea cu care pot fi utilizate, centralele termice Riello Family Condensing reprezintă alegerea ideală pentru asigurarea confortului termic necesar.

 

 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 727 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *