Nou – panouri solare Stiebel Eltron

Actualizat la 4 March, 2015 at 08:20 am

In acest an Romstal isi va dezvolta portofoliul cu game noi de produse premium destinate atat spercialistilor in domeniul instalatiilor cat si utilizatorilor cu un grad mare de exigenta in ceea ce priveste calitatea. Este cazul si panourilor solare Stiebel Eltron care din luna februarie vin sa completeze oferta noastra de panouri solare.

panouri solare stiebel eltronIncepand din 1924, STIEBEL ELTRON a dezvoltat si produs echipamente electrice la cele mai inalte standarde. Inca de la inceput compania si-a construit o excelenta reputatie ca furnizor de tehnologie de calitate. Experienta companiei a determinat obtinerea de numeroase patente pentru produsele sale inovative. Astazi, STIEBEL ELTRON este una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de echipamente pentru incalzire, ventilatie, aer conditionat si utilizarea energiilor alternative.

In momentul actual trendul general cit in domeniul instalatiilor este de a utiliza energie regenerabila, verde din punct de vedere al poluarii atmosferei. Astfel, in Europa in special, se dezvolta si sunt incurajate noi tehnologii in domeniul instalatiilor pentru utilizarea acestor surse verzi.

panou-solar-stiebel-eltronPanoul solar SOL 27 Premium este punctul culminant al peste 40 de ani de experienta in productia de sisteme solare. Garanția de 10 ani pentru SOL 27 Premium este fara indoiala o dovadă a încrederii furnizorului în produsele sale.Profilul putin inalt al acestui panou il face mai putin deranjant si mai usor de integrat in arhitectura casei. Panourile solare Stiebel Eltron vin insotite de o gama completa de accesorii necesare montajului, de la suporti, regulatori de temperatura, statii de pompare, sau cadre de montaj si pana la conectori si piese de imbinare. Astfel timpul necesar instalarii unui sistem complet de panouri solare se reduce substantial. Timpul de montaj este redus la minimum si datorita conectorilor intra-panouri realizate tocmai pentru a fi usor de instalat, fara alte scule necesare. Sunt fabricate din otel inox, avand o deosebita rezistenta la coroziune.

panou solar sol 27sol 27

SOL 27 Premium este un colector solar termic extrem de eficient ce se monteaza vertical capabil să furnizeze necesarul de apă caldă al gospodăriei. Tuburile fluide interne sunt din cupru, iar placa de absorbție este de aluminiu.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *