Nou – Obiecte sanitare și mobilier Carina de la Cersanit!

Noile produse ce se vor importa din luna iulie completează gama de obiecte sanitare din colectia Carina. Astfel lavoarul va fi completat cu un mobilier de baie iar tehnologia Clean On imbunatațește vasele wc deja existente.

  • MOBILIER BAIE SMART 60
  • VAS WC SUSPENDAT CARINA NEW CLEAN ON
  • VAS WC L CARINA NEW CLEAN ON, REZERVOR CU ALIM. LATERALA 3/5L

carina_01carina_03

Mobilierul de baie Smart 60 este ideal pentru baile mici datorita solutiior erginomice de depozitare pe care le ofera. Mobilierul Smart 60 este dotat cu: -2 sertare cu deschidere completa si inchidere cu amortizare. – Sistem de deschidere/ inchidere a sertarelor prin apasare care permite accesul usor la obiectele depozitate in interior – Bara laterala pentru suport prosop. Optional, sertarele pot fi completate cu separatoare din plastic, pentru o organizare optimcarina_04a.

Tehnologia inovativa Cersanit presupune eliminarea ramei interioare a vasului de toaleta, eliminand totodata si suprafetele greu de accesat. Fara rama inseamna fara murdarie, bacterii si microbi. Cu tehnologia Cersanit CleanOn, vasul de toaleta ramane curat si poate fi utilizat în siguranta timp îndelungat. Tehnologia Cersanit CleanOn fara rama propune in plus un sistem de clatire inovativ. Datorita formei ergonomice, curbate spre evacuare, debitul de scurgere a apei este mai puternic, eliminand in profunzime toata murdaria si lasand vasul curat si improspatat. Curatarea toaletei se face mai usor, doar cu ajutorul unei lavete moi. Detergen¿ii puternici pot afecta sanatatea familiei si sunt un pericol pentru mediu. Datorita tehnologiei CleanOn acestia sunt de domeniul trecutului. Acum nu mai este nevoie sa folositi peria pentru locurile greu accesibile, tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti cu o laveta moale pentru a avea un vas de toaleta curatat impecabil.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *