Nou – Mobilier de baie Villeroy & Boch

Actualizat la 7 September, 2020 at 01:54 pm

lavoar-de-baie

LAVOAR MY NATURE, MONTARE PE BLAT, WHITE ALPIN CERAMICPLUS, L.61xA.36xH.15cm

Lavoar oval My Nature, din portelan, montare pe blat, fara preaplin si fara gaura pentru baterie. Finisaj: Ceramicplus – un tratament aplicat obiectelor sanitare care impiedica depunerea murdariei si a calcarului pe suprafatele ceramice. In acest fel obiectele sanitare sunt mai usor de curatat, economisind apa, detergenti si timp.

mobilier-de-baieMOBILIER BAIE LEGATO, 2 SERTARE, ELM IMPRESSO, L.100XA.50XH.55CM

Mobilier de baie Legato cu 2 sertare si inchidere cu amortizor. Este echipat cu 3 cutii pentru accesorii si 3 separatoare din sticla. Lavoarul este pozitionat la centru. Mobilierul poate fi combinat cu anumite lavoare pe blat din seriile: Loop & Friends, My Nature, Aveo New Generation, Architectura, Artis. Include sistemul de fixare pentru montare pe perete.

CADA QUARYL CETUS DUO INGROPATA, OVALA, L.175XA.75CM

Cada din quaryl ovala Cetus. – pentru montaj ingropat – include suport ajustabil de la 130 la 180mm – nu include coloana de evacuare – diametrul scurgerii: 52mm – nu include setul de montare; Quaryl-ul este un material unic care combina proprietatile materialelor de inalta calitate Quartz si Acril oferid multe proprietati produselor carara le da forma. Cazile au un design deosebit, cu un aspect lucios, care se pastreaza in timp. Quaryl -ul este o suprafata fara pori care reduce din start depunerile de calcar si murdaria.

Caracteristici: – exclusiv de la Villeroy&Boch – design unic: metoda de turnare a Quaryl-ului ofera posibilitati nelimitate de design: forme usor rotunjite sau linii drepte si precise – material colorat in masa – culoarea nu se modifica in timp, produsele pot fi reparate cu usurinta – stralucire permanenta: suprafetele non-poroase nu permit depunerea murdariei si a calcarului. Acest fapt confera materialui si proprietatea de a fi usor de curatat si intretinut – datorita procesului de turnare, cazile sunt mai adanci, cu spatii mai largi in interior – deoarece au o suprafata solida, produsele din Quaryl se monteaza usor si rapid – durabilitate, rezistenta, isi mentine stralucirea si culoarea in timp.cada-de-baie


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *