Nou la Romstal – Uși & pereți de duș Kali de la Novellini

Ai visat intotdeauna sa ai o cabina de duș practica in locul cazii din baie care ocupa prea mult loc?! Acum e momentul sa-ti construiesti propria oaza de relaxare cu ajutorul noilor aparitii de la Novellini, disponibile pe romstal.ro, usile si peretii de dus Kali.PERETI-DUS-NOVELLINI-KALI

Aceste elemente te ajuta sa construiesti o cabina de dus eleganta in cel mai scurt timp. Alege doar coltul in care iti doresti cabina si monteaza peretii/ usa de dus obtinand in cel mai scurt timp cabina dorita, locul in care te vei relaxa zi de zi.

Avem pereti de sticla pentru dus de diferite grosimi (6 si 8mm) cu latimi de 80 sau 90 de cm si inaltimea de 195 cm. Usa de dus, in schimb, are o latime de 120 de cm. Tine cont de dimensiunea spatiului disponibil in baie pentru a alege peretii de dus potriviti. Acestia, impreuna cu peretii incaperii formeaza rapid un spatiu unde vei gasi confort si relaxare. Usa de dus poate forma o cabina de dus intre 3 pereti preexistenti. Cabinele cu perete fix se monteaza in majoritatea cazurilor intr-un colt al baii utilizand doi pereti ai camerei pentru doua din laturile cabinei. Ceilalti doi pereti sunt formati dintr-un perete de sticla si usa dusului.

Scurteaza procesul de spalare si consuma mai putina apa in cabina ta de din sticla cu profil cromat care nu numai ca va arata superb ci va functiona exact cum iti doresti. Cabina poate fi montata in jurul unei cadite de dus sau direct pe pardoseala.

Peretii de dus Kali de la Novellini sunt fabricati din sticla tratata care permit o curatare usoara impiedicand depunerea murdariei si a calcarului. Optand pentru montarea acestor pereti de dus vei obtine diverse avantaje. In primul rand vei avea mai mult loc in baie deoarece o cabina de dus va ocupa mai putin spatiu decat o cada. Stim, de asemenea, ca o cabina asigura si un consum de apa mai mic si este mai usor de curatat. Peretii de dus protejeaza spatiul din jur deoarece apa utilizata nu se va mai imprastia prin toata baia. Si, nu in ultimul rand, vei obtine avantajul estetic. O cabina este mult mai eleganta decat o cada.

Achzitioneaza acum peretii de dus Kali si bucura-te de avantajele utilizarii noii tale cabine de dus!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 774 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *