Nou la Romstal – Țeavă izolată pentru panouri solare

Pentru folosirea în cadrul sistemelor de încălzire cu panouri solare Romstal recomandă folosirea noilor țevi flexibile din inox. Acestea sunt flexibile și izolate cu membrane fabricate pe bază de elastomeri foarte rezistente la variațiile de temperatură și radiațiile ultraviolete care afectează după cum se știe izolațiile din PVC. Acest model de țeavă flexibilă este împărțită în două tipuri, simplă și dublă (tur/retur)  și fiecare din aceste tipuri are două diametre disponibile DN 16 și DN 20

teava-panouri-solare

Sistemul de teava flexibila din inox AISI 316, izolata cu membrana elastomerica si cu folie din poliamida rezistenta la intemperii , este conceputa special pentru montajul panourilor solare garantand astfel o etanseitate durabila, usurinta in montaj si o versatilitate ridicata a modului de montaj precum si posibilitatea de conectare a senzorilor termici avand in membrana exterioara cablul electric siliconat . Temperatura de utilizare este intre -40 si + 150 de grade Celsius ( temperatura maxima suportata de izolatie) . Sistemul de Teava flexibila izolata este deosebit de flexibil, usor, neinflamabil si rezistent la interperi (UV, Ozon) , fara continut de PVC.

Alături de țeava din inox pentru montajul panourilor solare se folosește setul de conectare la racord filetat pentru Tub Flexibil Inox Corugat format din : 4 Hollenderi , 4 Semilune , 4 garnituri. Pentru flanșarea acestor țevi se recomandă dispozitivul pentru bercluirea tevilor din Otel inox Corugat care se accesorizeaza cu flansele adaptoare pentru dispozitiv aferente diametrului tevii care se doreste bercluita.

  • CIOCAN BERCLUIT TEAVA FLEXIBILA INOX
  • FLANSA ADAPTOARE PENTRU CIOCAN BERCLUIT TEAVA FLEXIBILA DN16
  • FLANSA ADAPTOARE PENTRU CIOCAN BERCLUIT TEAVA FLEXIBILA DN20
Instalatie panou solar
Instalatie panou solar

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *