Nou la Romstal – Sistemul de ultra filtrare PUR 3UF 10

Cunoaștem cu toții importanța apei în viața omului. Nu trebuie să insistăm asupra suportului pe care ni-l oferă, indiferent dacă vorbim de apa potabilă sau de cea nepotabilă. Cu toate acestea, omul are tendința de a nu prețui această licoare care susține viața și continuă, într-un mod alarmant, să o folosească fără a o drămui.

Astăzi vă prezentăm un produs care doar prin simpla prezență vă va aduce numeroase beneficii. Sistemul de ultra filtrare în trei trepte PUR 3UF 10 face parte dintr-o gamă profesională de filtrare a apei. Acesta îndepărtează elementele nedorite din apă totodată eliminând mirosul şi gustul neplăcut.

aqua-pur-3uf-banner_site

PUR 3UF 10 este proiectat să fie montat și utilizat în punctele de consum, de exemplu sub chiuvetă, fiind format, așa cum am mai spus-o, dintr-un sistem de filtrare in trei trepte.

Prima treaptă o reprezintă filtrarea mecanică. Aceasta constă în îndepărtarea suspensiilor solide din apă precum nisipul ori rugina.

Pasul doi al sistemului PUR 3UF 10 este filtrarea chimică. În cadrul acestui proces produsul reține substanțenle organice și agenții de dezinfectare solubili în apă – clor și derivați clorurați. De asemenea, această a doua treaptă îmbunătățește gustul și elimină mirosul neplăcut.

Ultima etapă a procesului de ultra filtrare este cea biologică. În această fază, PUR 3UF 10 reține orice particulă cu dimensiuni mai mari de 0,1 micrometri, aici incluzând și bacteriile.

Vă invităm să achiziționați sistemul de ultra filtrare PUR 3UF 10, nu înainte de a vă aduce în vedere caracterisiticile acestuia:

• Dimensiuni filtre – 10’

• Pahare  – opac/albastru, din SAN (copolimer stiren – acrilonitril)

• Capace  – albastru, din PP ranforsat cu talc

• Etanșare pahar/capac – inel O din EPDM

• Conectare – filet de ½’

• Presiune maxima de lucru – 6 bar

• Temperatura minimă – 1ºC (temperatura de îngheț)

• Temperatura maximă – 45 ºC

Cele 3 filtre sunt prinse solidar pe un suport din tablă cu posibilitatea de prindere pe perete.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *