Nou la Romstal – Set robineți radiator Kontrolia (tur termostatabil + retur + cap termostatat) la un super preț

Actualizat la 20 November, 2018 at 09:12 am

Profită acum de oferta deosebită la setul robineți de radiator Kontrolia (tur termostatabil + retur + cap termostatat) 1/2″ și dotează-ți toate caloriferele pentru a controla eficient temperatura din locuință dar și consumul de energie!

Set robineti radiator KontroliaCapul termostatic Luxor permite reglarea temperaturii independent in fiecare camera, sporind astfel confortul si economisirea reala a energiei. Cel care regleaza consumul este senzorul din interiorul capului. Acesta regleaza deschiderea si inchiderea supapei prin reactionarea la schimbarile de temperatura, permitand astfel reglarea acesteia in camera unde este montat.

ATENTIE! Este foarte important sa nu montati aceste capete sub bariere termice. Ne referim aici la rafturi, perdele si mobilier. Aceste obstacole pot inmagazina caldura si astfel se distorsioneaza detectarea temperaturii din incapere

Capul termostatic este simplu de utilizat fiind gradat asfel încât să puteți selecta acel nivel al temperaturii care vă satisface necesitățile. În funcție de confortul pe care îl doriți sau de temperaturile exterioare, puteți alege un nivel mai scăzut sau unul mai înalt. Avantajul acestui dispozitiv de reglare este că vă permite să economisiți ori de câte ori este nevoie. De fiecare dată când nu aveți nevoie să dispuneți de căldură în încăperi, este mult mai convenabil să setați termostatul la un nivel minim. În acest mod reduceți potențialele costuri și protejați instalația termică.

Atunci când suntem la serviciu, sau în vacanță nu este nevoie să avem pornită centrala la capacitate maximă. Chiar dacă afară sunt temperaturi mult sub limita negativă, putem regla funcționarea centralei și a radiatoarelor la o capacitate minimă, astfel încât sistemul și instalația să nu sufere deteriorări din cauza frigului. Procedând în acest mod veți asigura o durată de viață mai lungă centralei și o funcționare la randament ridicat pentru mai mult timp.

Economisind la consum, facem economii și la cheltuieli. Vom observa că facturile se vor diminua de fiecare dată când utilizăm rațional încălzirea, iar cu ajutorul acestui set de robineți și a capului termostatat va fi foarte simplu să reduceți consumul de energie și costurile aferente acestuia.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *