Nou la Romstal – Radiatoare de fontă Retro

Pentru cei care vor sa-si decoreze locuintele intr-un stil clasic, vintage, Romstal poate reprezenta punctul de plecare. Aici puteti gasi mai multe seturi de mobiliere sau obiecte sanitare, baterii si placi ceramice care sa ofere acea patina plina de eleganta pe care doriti sa o dati locului pe care-l numiti acasa.

Acum, introducem in portofoliul nostru si gama de radiatoare Retro, fabricate din fonta, special concepute pentru a se incadra in aceste spatii de locuit care aduc aminte de locuintele de odinioara. Caloriferele din aceasta gama sunt disponibile in mai multe dimensiuni:

Acest tip de calorifer din fonta functioneaza cu agent termic apa calda sau abur de joasa presiune, pentru instalatii de incalzire interioare. Datorita materialelor folosite, caloriferul are o rezistenta mecanica ridicata, o durata de viata mare si eficienta termica ridicata. Este realizat si testat dupa standardele europene conform normei EN 442.

Daca decideti sa achizitionati astfel de radiatoare veti putea fi siguri ca veti obtine confortul necesar atat din punct de vedere termic cat si din punct de vedere vizual. Caloriferele din fonta Retro se vor incadra perfect in peisaj. Avantajul este ca aceste radiatoare sunt foarte rezistente si au o durata foarte mare de viata. Un model de calorifer din fonta va rezista zeci de ani fără să fie necesara înlocuirea. Ele sunt extrem de rezistente la şocuri, lovituri saui coroziune, fiind, in acelasi timp foarte eficiente în emanarea căldurii pe care o acumuleaza.

Iata de ce va spunem ca radiatorele din fonta sunt de preferat. Desi au un pret mai ridicat in comparatie cu radiatoarele de aluminiu sau otel, ele se vor dovedi cele mai eficiente în emanarea caldurii. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Nou la Romstal – Radiatoare de fontă Retro

  • 22 December, 2017 at 12:25
    Permalink

    Caloriferele din fonta raman printre cele mai bune calorifere. Si inca sunt in topul preferintelor. Majoritatea blocurilor din Bucuresti inca au acest model.  

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *