Nou la Romstal – Producem butelii de egalizare si colectoare PPR

Actualizat la 20 November, 2018 at 11:12 am

O noua veste buna de la Romstal! Incepand din acest moment puteti merge in oricare magazin Romstal pentru a va comanda butelii de egalizare si colectoare PPR care sa va ajute sa reduceti la minim efectele produse de variaţiile hidraulice din sistem  si sa eliminati influenta reciproca a pompelor (circuitelor) racordate in paralel.

Butelii egalizare PPRAtentie, nu este vorba de comercializarea “buteliilor de egalizare” din PPR verde, acestea fiind produse exact dupa comanda clientilor cu diametre cuprinse intre 50 si 160 mm și un numar de intrari/ iesiri care sa satisfaca intocmai cerintele acestora.

Alegand buteliile de egalizare si colectoare PPR veti reusi distribuţia corecta a presiunii necesare pe fiecare zona a sistemului hidraulic. Un alt avantaj al folosirii acestora este realizarea separarii a doua zone termohidraulice si o repartizare cat mai buna a debitelor pentru fiecare consumator. Aceste produse au o fiabilitate mare.

Daca doriti sa le observati puteti programa o vizita in magazinele si filialele Romstal unde exista exponate care sa va ajute sa va faceti o idee. Clientii care doresc sa achizitioneze aceste produse vor avea posibilitatea sa aleaga:

  • dimensiunea buteliei (diametrul intre 50 si 160);
  • numarul de iesiri;
  • diametrul iesirilor.

Personalul de vanzare din reprezentantele Romstal va prelua comanda dumneavoastra si va intocmi o oferta de pret care va contine fitingurile necesare realizarii produsului, inclusiv manopera pentru montaj.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *