Nou la Romstal – Plăci ceramice cu aspect de lemn

Divizia ceramice a companiei Romstal își îmbogățește din nou colecțiile odată cu importul a patru serii de gresii și faianțe de calitate superioară de la producătorul Kai Ceramics. De acum decorarea interioarelor locuinței dumneavoastră nu mai reprezintă decât o problemă de gust. Gama larga a produselor Kai vă va ajuta să alegeți produsul potrivit indiferent de culoarea sau dimensiunea dorită a plăcilor ceramice.


Grupul KAI a dezvoltat Gama WOOD 15×60, reușind să creeze un portofoliu de produse ce oferă o alternativă completă la materialele naturale cele mai utilizate în amenajările rezidențiale. Plăcile ceramice au fost transformate într-o soluție de finisare funcțională și în alte zone ale casei, fiind întâlnite în holuri, terase, zone de trecere, living-room, dormitoare.

ai74-01
Gama WOOD cuprinde un număr de 16 gresii porțelanate glazurate, format 15×60, cu textură mată, realizate prin tehnologia digital printing ink-jet. Seriile au un design modern și un finisaj ce imită texturile materialelor naturale.


Seria Canella oferă un aspect elegant oricărei încăperi fiind influențată de artă. Aceasta imită lemnul masiv tradițional, în zona unde este aplicată creând un efect vizual deosebit. Plăcile din această serie, sunt disponibile în patru culori distincte. Ele au o textură mată și sunt porțelanate.

kai
Plăcile din Seria Moringa oferă diferite nuanțe cu variatii moderate de culoare, în mod deliberat amestecate între ele pentru a crea un cadru natural unic de lemn cu lumina naturală și tonuri intunecate. Plăcile Moringa creează un spațiu modern care satisface orice nevoie, un mediu plin de viață si relaxare. 


Plăcile porțelanate din seria Olive, ne oferă posibilitatea de a avea aspectul natural cald al lemnului în orice încăpere. Nuanțele din colecția Olive sunt gândite spre a crea un sentiment de liniște și de seninătate în spațiile din viața dumneavoastră. 


Urmând tendințele moderne, folosind negru și bej, seria Yucca se concentrează pe umbre intense ale mediului urban oferind încăperilor noastre un caracter puternic și enigmatic.faianta


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *