Nou la Romstal – Pisoarul CONNECT cu consum redus de apă

Ideal Standard, brand cu renume în industria obiectelor sanitare ne propune un pisoar deosebit de igienic, fără apă şi fără ramă de spălare cu o tehnologie brevetată de sifon care nu necesită apă de spălare. Pisoarul Connect permite trecerea lichidelor, dar nu permite ca mirosurile să intre în cameră din sistemul de canalizare.PISOAR CONNECT FARA APA

Pisoarul Connect de la Ideal Standard combină designul ideal cu soluțiile practice. Este o soluție modernă care permite reducerea consumului de apă putând fi integrat în orice stil de baie. El va transforma baia într-un templu de wellness luxos, captând cu ajutorul formelor rotunjite energia negativă a camerei. Pisoarul Connect are suprafețele interioare rotunjite lucru care îl transformă într-o adevărată atracție pentru ochi.

Avantajele utilizării acestui produs sunt evidente mai ales în spațiile publice. Pe lângă faptul că urinalul Connect va salva cantități incredibile de apă el reprezintă soluția igienică pentru toți utilizatorii. Aceștia nu vor avea contact cu obiectul scăpând astfel de riscul de infecții. Evitarea contactului cu obiecte de acest gen care sunt utilizate foarte des de către un public foarte larg reprezintă un pas important pentru protejarea sănătății.

Un alt avantaj al pisoarului este fiabilitatea acestuia. Cum contactul fizic cu utilizatorul este inexistent, dispare riscul deteriorării produsului, astfel durata lui de viață fiind mult mai lungă decât a unui vas de wc clasic.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *