Nou la Romstal – Pachet centrală Riello Start Condens 25KIS + kit de evacuare + termostat digital Salus RT310RF

Vă aflați în căutarea unei centrale termice performante care să deservească locuința dumneavoastră o perioadă mare de timp? Romstal vă vine în ajutor propunându-vă un pachet promoțional care vă va aduce o centrală de încredere produsă de Riello (modelul START CONDENS 25 KIS) dar și un kit de evacuare plus un termostat digital Salus RT310RF. Acesta din urmă funcționează prin radiofrecvență ceea ce înseamnă că nu este necesară legarea prin cablu la centrală. Acesta transmite un semnal de emitere prin radiofrecvență către un receptor controlând astfel pornirea si oprirea centralei.

Pachet Riello cu Salus Profită de un preț mult mai competitiv alegând pachetul nostru promoțional! Centrala în condensație Riello START CONDENS 25 KIS este o alegere  extrem de fiabilă și performantă. Este perfectă pentru încălzirea locuinței dar și pentru prepararea apei calde menajere fără un consum de combustibil exagerat. Veți obține astfel economii fincanciare considerabile și veți da o mînă de ajutor și mediului înconjurător. Centrala are emisii de noxe de 5 ori mai mici față de omicrocentrala clasică. Condensația este cea mai eficientă tehnică de transformare în energie termică a combustibilului lichid și gazos. Această tehnică utilizează sursele de energie în proporție de 98%.

În comparație cu centralele clasice Riello START CONDENS 25 KIS vă va ajuta să faceți o economie majoră în fiecare an. Astfel veți recupera rapid investiția făcută în acest produs, bucurându-vă de centrala dumneavoastră compactă și cu eficiență ridicată pentru producerea instantanee a apei calde.

Termostatul digital de la SALUS este un dispozitiv care va ușura sarcina de a controla nivelul temperaturii ambientale din locuința dvs. Puteți regla climatul ambiental din interiorul casei dvs de la o distanță de până la 60 de metri, foarte simplu și ușor cu ajutorul termostatului RT310RF. Cu ajutorul acestuia va deveni mult mai simplu să reglați și să controlați funcționarea centralei termice astfel încât să aveți un consum mult mai scăzut. Beneficiați de confortul termic dorit, economisiți și veți fi mai relaxat în perioada iernii.

Dacă decideți să achiziționați acest pachet vă veți recupera rapid investiția făcută, bucurându-vă de centrala Riello și de accesoriile incluse care vă vor ajuta să vă transformați casa într-una modernă și ecologică.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 759 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *