Nou la Romstal – Obiecte sanitare pentru toate gusturile de la Villeroy&Boch

Astazi va prezentam o noua serie de obiecte sanitare care va vor cuceri de la prima privire! Lavoare, vase vc sau mobiliere, aceste noi produse disponibile la Romstal poarta marca Villeroy&Boch, un nume mare in industrie, care garanteaza calitatea si durabilitatea.

Incepem cu un nou lavoar din gama Amadea. Atunci cand design-ul creativ este imbinat cu solutia practica, reiese acest lavoar ce poate fi instalat in orice baie. Acesta se incadreaza perfect, fie intr-un ambient confortabil specific pentru familie, fie intr-un spatiu elegant sau pur si simplu intr-o baie compacta.

Cu o formă elegantă și un profil ceramic decorativ, colecția Amadea oferă pur și simplu eleganță. Piesa de rezistență din această colecție este chiuveta Amadea cu linii armonioase. Lavoarul poate fi montat pe blat. Modelele din colecția Amadea combină frumusețea clasică și funcționalitatea perfectă. Tratamentul de suprafață de înaltă calitate permite, de asemenea, curățarea rapidă și ușoară.

Pentru băi planificate cat mai profesionist va recomandam noile lavoare disponibile in gama Architectura. Colecția oferă o multitudine de posibilități de design. Această colecție de sistem a fost proiectată de profesioniști și include chiuvete în variante montate pe suprafață, montate pe perete și sub tejghea. Lavoarele sunt disponibile în forme rotunde, ovale și unghiulare – ideale pentru planificarea individuală a băii.

Noile lavoare de baie Villeroy&Boch Avento exprima eleganta prin toti porii. Ele au forma clasica, dreptunghiulara si o suprafata lucioasa. Este disponibil in variante cu una sau doua baterii. Cei care au familii numeroase se pot bucura de varianta mai mare de 100 cm putand-o utiliza cate doi in acelasi timp.

Experimentați senzualitatea, estetica și claritatea în baia dvs. cu lavoarul din colecția Aveo de Villeroy & Boch. Designul de înaltă calitate al colecției Aveo este determinat de forme clare, ovale. Creați o oază de calm și bunăstare și relaxați-vă spălându-vă în acest lavoar. Experimentați fascinantul finisaj de suprafață CeramicPlus ala acestui lavoar. Menținerea igienică a băii dvs. nu a fost niciodată atât de ușoară. Apa formează picături pe finisajul CeramicPlus și pur și simplu se scurge, lăsând suprafața să pară nouă pentru o lungă perioadă de timp. Bucurați-vă de eleganța simplă a lavoarului Aveo de Villeroy & Boch.

O.Novo permite creativitatea completă în baie, deoarece colecția de la Villeroy & Boch cuprinde întregul spectru de design modern al băii. Produsele variază de la chiuvete cu aspect frumos pana la toalete eficiente. Toți membrii familiei O.Novo se remarcă datorită clarității și eleganței lor. Colectia reunește autenticitatea cu un design clasic, potrivit pentru orice baie.

Lavoarul O.Novo Vita uimește prin formele sale rotunjite transformand orice spatiu intr-unul cu adevarat special. Acest produs va gazdui fara probleme toate produsele de ingrijire corporala de care aveti nevoie gratie blatului intins de langa vasul de colectare a apei.

Colecția versatilă Subway 2.0 se caracterizează prin formele sale rotunde și unghiulare. Această gamă extinsă de produse oferă o gamă largă de posibilități de proiectare a băii, permițând chiar și utilizarea mai eficientă a camerelor mai mici. Colecția include o gamă largă de bazine care permit îndeplinirea tuturor nevoilor individuale. Designul lor minimalist și bine gândit a fost realizat cu funcționalitate în minte. Detalii precum chiuvetele adânci sau rafturile largi oferă un grad ridicat de confort.

Colectia Subway 2.0 oferă numeroase combinații potențiale capabile să satisfacă cele mai diverse cerințe. Fie că este vorba de o baie de familie, de o baie retrasă sau de un loc de relaxare, Subway 2.0 poate crea un design de vis pentru orice tip de baie. Cu o varietate largă de forme și culori, colecția se remarcă datorită designului său excelent, care combină funcționalitatea și inovația.

Venticello este o altă colecție care vă propune piese noi pentru baia dvs.. Villeroy & Boch are expertiza pentru a produce ceramica cu un finisaj extrem de inalt. Chiuvetele fine ale corpului combină designul și funcția: o înălțime ce conferă ceramicii un aspect ușor și elegant, iar adâncimea chiuvetei înseamnă că nu trebuie făcute compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea. Cu Venticello, băile beneficiază de un design modern și cu funcționalitate ridicată.

Designul minunat al mobilierului pentru baie este determinat de liniile sale și marginile subțiri, în timp ce funcționalitatea sa atent concepută asigură fiabilitatea. Pe lângă reflectarea celor mai recente tendințe în designul băii, gama Venticello poate fi folosită și pentru a reflecta dorințele individuale ale proprietarului în ceea ce privește designul. Estetica câștigătoare a Colecției Venticello este exprimată în precizia unui limbaj de formă fin. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *