Nou la Romstal – Obiecte sanitare de calitate din colecțiile MIRA și TAISA

Actualizat la 20 November, 2018 at 10:26 am

Colecțiile MIRA și TAISA de la Cersanit se adresează clienţilor care îşi doresc produse de calitate la preţuri accesibile.

Mai întâi ne îndreptăm atenția către colecția MIRA, o serie de obiecte sanitare simple, care asigură funcţiile de bază în amenajarea băii fiind foarte uşor de instalat și utilizat. Designul universal le integrează cu uşurinţă în orice tip de amenajare.Obiecte sanitare Mira

Pentru cei dintre dumneavoastră care doriți obiecte sanitare de cea mai bună calitate la prețuri excelente, seria MIRA reprezintă cea mai potrivită alegere.

ROMSTAL MIRA include:

  • Lavoar universal clasic, care se poate monta cu picior sau semipicior. Este disponibil în cele mai uzuale dimensiuni: 50cm. 55cm. 60cm
  • Vas wc suspendat cu capac
  • Vas wc complet cu rezervor şi capac

Sanitare MiraPentru cei care doresc posibiltăți infinite pentru baia lor aceștia își pot îndrepta atenția către obiectele sanitare din seria TAISA. ROMSTAL TAISA este o gamă completă  de obiecte sanitare cu design modern şi tehnologii de ultima generaţie. Concepută unitar din punct de vedere estetic, colecţia permite multiple posibilităţi de organizare şi personalizare a băii tale.

ROMSTAL TAISA reprezintă noul standard pentru frumuseţe, design şi inovaţie. Colecția este caracterizată de linii fine care denotă eleganță desăvârșită.

Colecţia TAISA se remarcă prin forma geometrică bine definită, simplă şi elegantă în acelaşi timp.Obiecte sanitare Taisa

Linia de design fină şi distinsă se regăseşte constant şi unitar in toate componentele colecţiei, de la stilul simplu al ceramicii sanitare, până la forma minimalistă a mobilierului sau linia bine definită a capacului de wc.

Unitatea estetică asigură o amenajare modernă şi aerisită, atât pentru băile mari cât şi pentru cele de dimensiuni reduse.

În această colecție găsim 12 piese ceramice – lavoare pe blat, lavoare semiîncastrate, vase wc și bideuri. Sunt disponibile atât cu forme drepte cât și rotunjite, lucru valabil atât pentru lavoare cât și pentru vasele wc și bideuri.

Cu obiectele sanitare din seria TAISA ai libertatea de a-ți crea baia visurilor! Versatilitatea colecţiei permite nenumarâte posibilităţi de amenajare creativă a băii păstrând in acelaşi timp nota personală. Indiferent de scopul funcţional sau atmosfera căutată ROMSTAL TAISA înseamnă un joc al culorilor, texturilor şi formelor.Sanitare Taisa

Pe lângă designul aparte veți fi uimiți de tehnologiile avansate implementate de Cersanit. Spre exemplu veți fi cuceriți de inovația ROCKLITE, tehnologie de ultimă geneație care a permis crearea lavoarelor cu pereți extrem de subțiri, fini și eleganți, dar în același timp extrem de rezistenți.Rocklite

Și în ceea ce privește vasele wc sau bideurile aveți posibilitatea de a alege între forma rotundă sau cea dreptunghiulară în funcție de stilul amenajării, spațiul disponibil și de prefereințele personale. Aceste vase nu au ramă interioară permițând o curățare mult mai ușoară și eficientă.

Vasele de toaletă fără ramă reprezintă tehnologia de ultimă generaţie în ceea ce priveşte igiena în baie. Această soluţie inovativă de proiectare a vasului wc respectă cele mai înalte standarde de calitate si propune o combinaţie excelentă între designul consacrat şi funcţionalitate.

Tehnologia inovativă presupune eliminarea ramei interioare a vasului de toaletă, eliminând totodată si suprafeţele greu de accesat. Fără ramă înseamnă fără murdărie, bacterii şi microbi. Vasul de toaletă rămâne curat şi poate fi utilizat în siguranţă timp îndelungat.

Tehnologia fără ramă propune în plus un sistem de clătire inovativ. Datorită formei ergonomice. debitul de scurgere a apei este mai puternic, eliminând în profunzime toată murdăria şi lăsând vasul curat şi împrospătat. Acum nu mai este nevoie să folosiţi peria pentru locurile greu accesibile. Tot ce trebuie să faceţi este să ştergeţi cu o lavetă moale pentru a avea un vas de toaletă curăţat impecabil.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *