NOU LA ROMSTAL: MOBILIERUL PLAY DE LA CERASA

Actualizat la 25 February, 2015 at 04:39 pm

Mobilier Cerasa PlaySTIL, ARMONIE SI ELEGANTA
Camera de baie a incetat de mult sa mai reprezinte doar o anexa utilitara a locuintei. Astazi baia este un spatiu intim al relaxarii, unde atmosfera si stilul personal se contopesc pentru a crea un ambient creativ si reconfortant. Stilul unei bai moderne este dictat in mare masura de mobilier, care de cele mai multe ori devine elementul central in jurul caruia se construieste un ambient elegant si in acelasi timp functional. Noua colectie de mobilier Play de la Cerasa imbina designul futurist cu inovatia, stilul inedit, atentia la detalii si nu in ultimul rand, siguranta in utilizare. Expresie a elegantei si a luxului, prin designul indraznet si liniile fine, Play devine o adevarata piesa de arta, menite sa intregeasca baia ideala.
Cerasa transpune in aceasta serie atentia pentru detalii si dorinta de a crea un mobilier perfect functional care sa garanteze durabililitate si siguranta in utilizare. Forma lavoarului pastreaza liniile asimetrice ale unitatii de baza, oferind un aspect elegant si modern camerei de baie. Lavoarul este realizat dintr-un material non-poros, acoperit cu un strat gel-coat cu grosime de 1mm, asigurand protectie impotriva ingalbenirii si a depunerilor de bacterii si murdarie. Suprafata mobilierului este polisata si lacuita in 4 straturi uniforme, ceea ce ii asigura stralucire si eleganta si ii sporeste perioada de viata.
 

Mobilier de baie cerasaMarginile largi ale lavoarului si sertarul de dimensiuni generoase sunt spatii ample de depozitoare a diverselor obiecte de toaleta. Partile interioare ale mobilierului au acelasi finisaj de culoare, pentru a pastra unitatea cromatica si pentru a spori armonia estetica a mobilierului. Sertarul metalic complet extractibil este prevazut cu mecanism de inchidere softclose. La fel si balamalele de la usi care in plus sunt prevazute cu un sistem ‘quick-release’. Acesta permite scoaterea si montarea rapida a usilor fara utilizarea unei surubelnite. In acest fel intretinerea si curatarea mobilierului este mult mai facila.

Mobila baie Cerasa PlayPlay aduce in prim-plan atentia pentru resursele naturale si orientarea eco-friendly. Mobilierul este realizat din Idropan V100 (aschii din lemn amestecate cu un material de legatura) cu o durata de viata mai lunga si protectie sporita la umiditate si apa si cu un continut redus de formaldehide. Materialele utilizate sunt realizate in Italia si sunt supuse unor teste riguroase de calitate.
Dar Play reprezinta mai mult decat un element de decor si depozitare in baie, ci demonstreaza o preocupare reala pentru confort si siguranta in utilizare. Toate elementele suspendate sunt prevazute cu sisteme de siguranta care previn desprinderea accidentala. Oglinda este protejata de o folie speciala, aplicata pe spatele oglinzii, care retine cioburile in cazul spargerii.
 
 
Recomandare Romstal:

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *