Nou la Romstal – Mașină de înșurubat cu acumulatori Black & Decker

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:02 pm

Pentru toți oamenii gospodarii care doresc să rezolve toate problemele minore din casă cu o mică apăsare de buton Romstal recomandă mașina de înșurubat 10,8 V cu acumulatori li-ion de la Black & Decker. Acest produs este unul ultra compact și ușor – ideal pentru utilizarea în zonele greu accesibile.

Avantajul principal este ca acumulatorul Li-Ion isi pastreaza bateria incarcata la 80%, timp de 90 zile. Asadar, nu va fi necesara incarcarea acestuia inaintea fiecarei utilizari. Cand se va ivi vreo problema, masina de insurubat este deja pregatita sa indeplineasca sarcina. Poate fi utilizata de oricine fiind usor de controlat si foarte precisa pentru forarea în lemn, metal, plastic și toate sarcinile de înșurubare.

Mașină de înșurubat cu acumulatori Black & Decker vine echipată cu un led de lucru care va ajuta în luminarea zonei asupra căreia acționează mașina. Așadar, dacă sunteți nevoiți să strângeți câteva șuruburi sub masca de la chiuvetă, utilizați cu încredere acest dispozitiv pentru un rezultat rapid și sigur.

Mașina poate fi setată pe diferite trepte de viteză pentru un control mai bun în funcție de aplicație, găurire, forare sau înșurubare. Controlul este îmbunătățit și de mânerul anti-alunecare din dotare, special concpeut pentru a oferi confort atunci când se utilizează mașina.

Caracteristici:
- tensiune lucru 10.8V
- acumulator li-ion
- capacitate 1.5 Ah
- capacitate mandrina 1-10 mm
- fara percutie, cu 11 pozitii ambreiaj
- capacitate lemn 25 mm
- capacitate otel 10mm
- turatie in gol 0-550 rpm
- cuplu Maxim 26 Nm


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *