Nou la Romstal – Filtru de apă cu osmoză inversă

Cu totii stim ca apa imbuteliata nu este o solutie sustenabila si apa oceanelor este deja contaminata de plasticul aflat in descompunere. In loc sa folosim apa care curge la robinet am fost indreptati catre folosirea apei imbuteliate chiar daca asta ne afecteaza buzunarul pe termen scurt si mediul inconjurator pe termen lung. Folosirea unui filtru este o solutie simpla pentru folosirea in siguranta a apei de la robinet. Filtrarea apei pe baza de osmoza inversa este recunoscuta ca una din cele mai bune metode de purificare a apei. Pentru a beneficia de avantajele osmozei inverse cu un sistem simplu care nu ocupa foarte mult spatiu va recomandam filtrul de apa de la Aquaphor.

filtru-OSMOZA-INVERSA-MORION

osmoza-inversa-schemaAvand un design elegant, filtrulse potriveste perfect in masca de la chiuveta si elimina din apa elementele chimice nedorite (Fier, Sodiu, Mercur, Zinc, Calciu, Siliciu, Clor, etc.), compusi chimici organici si anorganici (hidrocarburi, ierbicide, pesticide, cloruri, sulfati, nitriti, azotati, etc.) si impuritati microbiologice de tipul virusurilor, bacteriilor si chisturilor. Apa imbogatita cu Mg, K si alte minerale necesare organismului este supusa dublei mineralizari. Functioneaza si la o presiune de 1.5 atm Filtru de apa cu mineralizator, pe baza de osmoza inversa, destinat pentru eliminarea sarurilor din apa potabila, retinerea impuritatilor mecanice, coloidale, organice, radionuclizi, bacterii, virusi, precum si pentru dedurizarea apei si mineralizarea apei. Filtrul este compact instalarea fiind facila iar spatiul ocupat este mult redus in comparatie cu sistemele clasice de Osmoza Inversa.

Setul este alcatuit din: – corpul filtrului ce contine suportul in care se monteaza rezervele – rezerva, proiectata pentru prefiltrarea mecanica a apei, retinand impuritati – rezerva K1-02, proiectata pentru prefiltrarea mecanica a apei, retinand impuritati – rezerva membranei osmozei inverse, care elimina din apa impuritati organice si neorganice, saruri, bacterii, virusi si dedurizeaza apa. – rezerva K1-07M (mineralizator), care imbogateste apa purificata cu minerale : anioni : Ca2+ – 34 mg/l, Mg2+ – 12 mg/l, Na + -22mg/l, K+ -8,5mg/l. – furtun JG de 3/8" cu diametrul 9.5 mm – furtun JG de 1/4" cu diametrul 6.35 mm – teu din alama – robinet pentru apa filtrata, cu ventil din ceramica – colier – dop folosit doar la spalarea rezervelor. Presiunea din conducta de apa este cuprinsa intre 2 si 6 bar. Domeniul temperaturii apei este intre 5 si 38 grade celsius. Capacitatea maxima a membranei la o temperatura de 25 de grade celsius si o presiune de 4 bar este de 7.8 l/h.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *