Nou la Romstal – Descoperă electrocasnicele tale de la Bosch și Franke

Pentru a-ți construi locuința visurilor tale venim în întâmpinarea ta cu cele mai noi electrocasnice de la branduri recunoscute pentru produse de calitate, Bosch și Franke. Alege pentru bucătăria ta cele mai noi modele de plite, hote si cuptoare. De asemenea, la noi găsești mașini de spălat vase sau rufe dar și uscătoare de rufe. Aceste produse te vor ajuta să petreci un timp de calitate în bucătărie ajutându-te să îndeplinești sarcinile cât mai rapid.Electrocasnice la Romstal

Alegerea electrocasnicelor potrivite pentru bucătăria ta trebuie să fie dictată de diverse următorii factori – buget, funționare, aspect. La Romstal găsești electrocasnice la prețuri avantajoase care să te ajute să te încadrezi cu ușurință în buget. Poți fi sigur că acestea funcționeză perfect fiind ușor de utilizat grație tablourilor de comandă intuitive. În ceea ce privește aspectul, vei putea alege culoarea potrivită în funcție de mobilierul de bucătărie. Contează, de asemenea, mânerele, butoanele sau ecranele tactile.

Aparatele pentru gătit pe care vi le propunem sunt foarte facil de utilizat fie că vorbim despre cei novice în arta gătitului sau de cei pasionați. Ne referim la plite și cuptoare. Plitele pot fi cu inducție, cu gaz, electrice sau vitroceramice. Cuptoarele moderne au diverse funcții care vă ajută să gătiți perfect orice tip de preparat. Modelele de cuptoare disponibile la Romstal sunt pe cât de inovative pe atât de eficiente.

Hota este, la rândul ei, un element foarte important. Ea ne ajută să scăpăm de mirosul de bucătărie atunci când gătim. Acestea pot fi universale, decorative, telescopice, insulare sau incorporabile.

O bucătărie modernă include și o mașină de spălat vase, aparat electrocasnic care vă va ușura munca eliminând corvoada spălării vaselor murdare la mână. Tot ce trebuie să faci acum este să încarci mașina cu vasele murdare iar acesta se va ocupa de spălarea lor. Interesant este că mașinile de spălat vase moderne vă ajută să economisiți bani cu fiecare spălare.

Mașinile de spălat rufe sau uscătoarele pot fi montate la bucătărie dar și la baie. Alege modelul preferat direct din site-ul nostru! Ai prețuri excelente pentru mașini de spălat rufe Bosch care pot găzdui până la 10 kg de rufe.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 774 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *