Nou la Romstal – Cutie hidrant complet echipată

Daca faceti parte din categoria oamenilor care vor sa fie tot timpul pregatiti pentru situatii de urgenta atunci trebuie sa dotati cladirea in care locuiti sau in care lucrati cu o cutie hidrant echipată standard. Cutia pentru hidrant este destinata protejarii hidrantului interior (robinetul hidrant) si a furtunului cu teava de refulare din cladirile de locuit, publice sau industriale.


Aceasta este executata din tabla decapata protejata anticoroziv in camp electrostatic. Usa este prevazuta cu geam, inscriptionat cu eticheta autocolanta. Cutia este prevazuta 4 decupaje (lateral: sus-jos dreapta, sus-jos stanga) pentru introducerea tevii de alimentare cu apa.


Cutia cuprinde:
– Rola furtun 20 ml cu racorduri 2" si mansoane
– Teava refulare cu racord 2"
– Robinet hidrant cu racord 2" conform SR EN 671-2:2002/A1:2004 – Hidranti interiori echipati cu furtunuri plate

 

Furtunul de refulare este confecţionat din material textil cauciucat.

•             Lungime = 20 m/rola

•             Diametrul interior = 76 mm

•             Rezistenta la presiunea hidrostatica: 12 bar

•             Rezistenta la presiunea de încercare: 30 bar

•             Rezistenta la presiunea de spargere: 40 bar

•             Rezistenta pana la – 30 °C

Racordul mobil prezintă următoarele caracteristici tehnice:

•             Corpul racordului este prevăzut cu doua gheare de racordare, doua şanţuri semicirculare de strângere, locaşul garniturii de etansare, garnitura de etansare si nervurile exterioare radiale pentru strângere.

•             Ţeava racordului prevăzută cu trei cercuri reliefate necesare prinderii de furtun sau de tubul de aspiraţie cu ajutorul legăturii de sarma.

•             Inelul de siguranţa pentru reţinerea ţevii racordului.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *