Nou la Romstal – Cronotermostatul Salus RT520RF te ajută să reduci costurile!

Iti prezentam cronotermostatul Salus RT520RF, produsul ideal pentru sistemul tau de incalzire. Acesta este produs de Salus, brand recunoscut in domeniu, si este atent proiectat pentru a controla cat mai eficient sistemul de incalzire si pentru a mari confortul utilizatorilor.Cronotermostat RT520RF

Datorita noilor functii de auto adaptare (TPI sau Opentherm), termostatul ofera solutia cea mai eficienta din punct de vedere al reducerii costurilor cu incalzirea, fiind pe deplin compatibil cu ultimele standarde din domeniu. TPI (Timp Proportional + Integral) este un algoritm cu auto-invatare care asigura un control mai precis al incalzirii, cu confort sporit si eficienta energetica imbunatatita. Functia de compensare a sarcinii este una dintre cele 4 caracteristici de economisire a energiei ce fac sistemul sa fie pe deplin compatibil cu ultimele standarde din domeniu. Astfel, RT520RF ofera solutia cea mai eficienta din punct de vedere al reducerii costurilor de incalzire. Folosind cel mai frecvent utilizat protocol de comunicare (OpenTherm), compatibil cu majoritatea cazanelor, functia de compensare a sarcinii permite utilizatorului sa isi gestioneze mai eficient incalzirea, sa reduca costurile si consumul de energie.

Cronotermostatul RT520RF beneficiaza de conexiune wireless pentru o comunicare cat mai buna cu utilizatorul. Astfel el va putea fi controlat precis, transmitand rapid semnalul radio catre  receptorul montat pe centrala.

Cronotermostatul are integrate functiile de Start Optim si Stop Optim. Acestea asigura tranzitia optima dintre doua programe de incalzire consecutive. RT520RF poate fi controlat simplu si rapid direct de pe ecranul LCD din dotare. Are un meniu intuitiv care permite operarea si instalarea facila pentru toti utilizatorii. De asemenea, termostatul poate fi programat sa afiseze o alerta pentru a se asigura ca utilizatorul va fi anuntat când este necesar service-ul cazanului.

Alege si tu cronotermostatul programabil Salus RT520RF, utilizat in instalatiile de incalzire/climatizare si scapa de grija consumului de energie exagerat!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *