Nou la Romstal – Colecțiile de plăci ceramice ADDICTILE, NASAI, AITANA, PALERMO de la UNDEFASA

Unul dintre cei mai importanti producatori de placi ceramice, Undefasa, va invita sa aruncati o privire asupra noilor produse din colectiile ADDICTILE, NASAI, AITANA, PALERMO. Aceste placi ceramice sunt special create pentru a satisface cei mai exigenti clienti. Rezistente si deosebit de placute privirii, noile placi ceramice vor ajuta sa trnasformati casa intr-o oaza de liniste si relaxare.

Undefasa creaza un brand- Addictile prin care arta si tehnologia se imbina, rezultând piese unice, cu ajutorul carora se pot crea proiecte de o valoare intangibila.

Xtreme este o serie cu placi de 25×25 cm, alcatuita atat din placi de baza, beige, cat si din placi tip décor cu insertii metalice in relief.

Materica contine placi de 15×90 cm in nuantele blanco si beige prin care se pot crea spatii unice datorita nivelului de detaliu al fiecarei placi.

Aitana – inspirata de diversitate

O serie cu placi de 25×75 cm , care sustine trendul actual de model in relief, in 4 nuante: beige, perla, pizarra, gris.

Nasai- inspirata din traditie

Aceasta serie prezinta placi de 20×60 cm, in 4 nuante beige, perla, gris si vision, cu o textura neunifoma , 3D.

Palermo- placi rectificate de 31.5×100 cm Colormatt – placi rectificate de 31.5×100 cm

Istoria UNDEFASA a început în 1967, la un moment dat marcat de dezvoltarea incipientă a industriei ceramice din provincia Castellon, contribuind la crearea rețelei de afaceri pe care o avem în prezent.

O afacere de familie care a reușit să evolueze și să se adapteze constant la condițiile de mediu în schimbare.

Ceea ce a început inițial ca o mică aventură industrială, în scopul producerii și furnizării de plăci de argilă pentru mai multe fabrici de ceramică, s-a încheiat cu nasterea uneia dintre companiile cu cea mai avansată tehnologie pentru fabricarea ceramicii industriale produse.

Adevărata provocare Undefasa este de a ajuta și chiar inspira clienții să proiecteze și să construiască case și spații în care ar dori să trăiască și să lucreze.

Având în vedere acest obiectiv, misiunea constă în utilizarea inovației și a celei mai noi tehnologii în procesele de fabricație pentru a satisface cele mai recente tendințe estetice în arhitectură și design interior.

Filozofia Undefasa impune pastrarea unor standarde inalte de calitate in fiecare faza a procesului de productie ca o garantie de calitate pentru a raspunde asteptarilor clientilor: selectia materiilor prime, presa industriala, decorarea digitala, procesele de gatit, sortare si ambalare, împreună cu suportul tehnic și comercial oferit cliențilorS.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *