Nou la Romstal! Colectia SoftMood de la Ideal Standard

Actualizat la 22 July, 2019 at 01:36 pm

Incepand din aceasta luna, in magazinele Romstal s-a lansat noua colectie SoftMood de la Ideal Standard.

Colectia SoftMood are un design deosebit care da baii o nota de intimitate. Obiectele sanitare urmează tendința naturala spre forme organice si rotunde care se potrivesc tuturor cerințelor. Aceasta colectie vine cu solutii deosebite de design, aranjarea si depozitarea produselor fiind ingenioasa si eficienta.

Obiectele ceramice sunt proiectate de celebrul designer Italian Franco Bertolli, care colaboreaza cu Ideal Standard inca din 1984. Materialele, accesoriile si modul de imbinare al produselor din aceasta colectie sunt de o calitate deosebita si permit o intretinere si o curatare usoara a acestora.

Mobilierul de baie este realizat de ArtefaktAchim, companie fondata de Thomas Fiegl in 1989 a carei filosofie de design se bazeaza pe simplitate, senzualitate si stabilitate. Mobilierele contin piese variante intr-o paleta larga de culori, toate avand incorporat sistemul “push to open” – ceea ce le confera o mare functionalitate, eliminand manerele inestetice.

Oglinda generoasa da colectiei o nota de lux si eleganta.

Colectia SoftMood ofera o varietate de solutii personalizate care dau stil si confort oricarei bai

  • combinatia deosebita de obiecte ceramice cu mobilier
  • varietatea de finisaje
  • design atractiv
  • iliuminat cu leduri
  • oglinda de baie dintr-un material special, care nu permite aburirea acesteia
  • mobilier cu sistemul push to open incorporat

Colectia SoftMood este expusa in showroomurile Trends &Ideas (Bucuresti, Str. Clucerului nr. 2) si Romstal Vitan (Bucuresti, Sos. Vutan Barzesti nr 11A) si poate fi comandata din orice magazin Romstal

zp8497586rq
zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.