Nou la Romstal – Centralele Viessmann Vitodens 111-W

Actualizat la 20 November, 2018 at 10:32 am

Dacă doriți să beneficiați de confort cu doar o atingere de deget este momentul să achiziționați centralele Vitodens 111-W de 26 kW sau de 35 kW de la Viessmann care vă ajută la încălzirea casei și la prepararea de apă caldă menajeră. Aceste cazane murale de dimensiuni compacte sunt extrem de eficiente și fiabile datorită schimbătorului Inox-Radial. Sunt centrale de clasă de eficienţă energetică A, deosebit de prietenoase la lucrările de intreținere și service fiind ușor de utilizat prin sistemul de automatizare cu ecran iluminat cu touchscreen.Centrala Vitodens

Dacă ați montat centrala Vitodens 111-W în casa dumneavoastră veți fi siguri că beneficiați de apă caldă disponibilă in orice clipă și un confort sporit în prepararea acesteia prin rezervorul de acumulare integrat. Centrala termică în condensație Vitodens 111-W dispune de un boiler integrat din oțel inoxidabil, cu capacitatea de 46 de litri. Acesta asigură o productivitate in prepararea apei calde menajere echivalentă cu un boiler de circa 150 litri. Comparativ cu un boiler convențional de apă caldă menajeră, acest boiler cu o capacitate semnificativ mai redusă de stocare a apei, furnizează același debit de apă caldă. Apa caldă este disponibilă imediat si la temperatura reglată constant, fără fluctuatii. Senzorii asigură o temperatură de ieşire constată. Dacă este necesar, arzătorul MatriX porneşte și asigură temperatura dorită a apei. Acest principiu prezintă un avantaj suplimentar în special în cazul băilor în cadă sau a dușurilor prelungite.

Deservire confortabilă și ușor de întreținut

Deservirea instalaţiei se realizează simplu şi comod prin intermediul tastelor touchscreen de reglaj a temperaturii de încălzire şi de preparare a apei calde menajare prezente pe afișajul digital. Prin conectarea unui senzor de temperatură exterioară instalatia trece automat in regim de functinare corelat cu acesta.

Datorită dimensiunilor compacte și a funcționării silențioase, cazanele murale în condensație Vitodens 111-W pot fi integrate ușor în spațiul locuinței. Domeniul lor de modulație ajunge până la 1:4. Această valoare înaltă le recomandă și pentru locuințele mai mici și bine izolate termic. Pe de altă parte, se reduce numărul de porniri ale aparatului, de unde rezultă un regim de funcționare silențios și o durată de viață îndelungată a componentelor.

Centrala ViessmannSchimbător de căldură din oțel inoxidabil

La fel ca toate cazanele în condensație Viessmann, Vitodens 111-W sunt echipate cu schimbătorul de căldură Inox-Radial. Această tehnică asigură o eficiență energetică normată de până la 109%, caracterizată printr-o lungă durată de exploatare și o funcționare eficientă.

Ecranul tactil crește confortul în exploatare

Cazanele murale în condensație Vitodens 111-W se reglează prin display-ul LCD Touchscreen. Ecranul iluminat poate fi vizualizat și utilizat cu ușurință, chiar și în împrejurimi mai întunecate.

Interfata tabloului de comanda si control contine: display touch iluminat multifunctional unde sunt afisate regimurile de functionare (preparare a.c.m., preparare incalzire si a.c.m., protectia antinghet activata), mesaj de avarie, mesaj avarie arzator, mesaj intretinere, afisaj temperatura, afisaj functionare arzator, afisaj presiune.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *