Nou la Romstal – Centralele termice în condensație CONDEXA PRO de la Rielllo

Va doriti excelenta si flexibilitate in productia de energie termica? Romstal va recomanda noile aparitii de la Riello, centralele Condexa Pro cu randament de pana la 109%. Despre acest tip de centrala termica, producatorul spune ca este un singur produs care ofera o mie de solutii. CONDEXA PRO nu este doar un grup termic, ci este o lume a configuratiilor care poate fi construita din modulul de baza, utilizabil pentru o singura instalatie sau din cascade de pana la 10 module. Gama larga de accesorii permite flexibilitatea maxima, pentru a ajunge intotdeauna la cea mai buna solutie.

Riello Condexa ProPrincipiul centralelor termice in condensatie se bazeaza pe crearea conditiilor de condensatie a vaporilor din gazele de ardere in zona schimbatorului primar al microcentralei, astfel incat caldura eliberata sa fi e recuperata in agentul primar care circula prin schimbator. Daca in aceasta zona are loc condensarea totala a vaporilor putem fi siguri ca am recuperat din gazele de ardere 10-12 % din caldura produsa in camera de ardere, prin urmare o microcentrala in condensatie va avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica.

Noul schimbător de căldură din oțel inoxidabil patentat al centraleor Condexa Pro, în formă elicoidală, se ocupă de acest proces care aduce eficiență mărită. Acesta are serpentine simple sau duble netede, în funcție de puterea centralei, cu secțiune variabilă.

Avantajele centralelor Riello Condexa Pro

EFICIENȚĂ RIDICATĂ

Cazan în condensare de înaltă eficiență, emisii reduse (Clasa 6 NOx în conformitate cu UNI EN 297).

FOCUS PE TEHNOLOGIE

Riello a patentat noul schimbător de căldură din oțel inoxidabil, cu schimburi termice ridicate și pierderi scăzute de presiune.

ELECTRONICĂ

Panou de control echipat cu afișaj intuitiv retroiluminat, cu logică de gestionare conducător/dependent integrată în fiecare modul.

FIABILITATE

Modularitatea sistemului garantează cea mai bună continuitate a mentenanței în instalațiile în cascadă.

VERSATILITATE

Gama largă de accesorii pentru a satisface orice nevoie de instalare, atât cu cazan individual, cât și în cascadă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *