Nou la Romstal – CAZANE CU GAZEIFICARE ASPIROTRONIC LE

Odată cu începutul perioadei reci a anului Romstal s-a mobilizat si a făcut tot posibilul pentru a vă aduce cele mai bune soluții când vine vorba de încălzirea locuințelor dumneavoastră. Așa se întâmplă și cu cele douâ cazane ASPIROTRONIC LE de la Thermorossi  pe care vi le prezentăm astăzi.
thermorossi-aspirotronic-leStabilită într-o provincie renumită (Vinceza-Veneto) pentru tradiția sa de prelucrare a metalelor, și deschisă la tehnologia modernă, Thermorossi este o companie de succes în sectorul de încălzire de mai bine de  40 de ani, iar acum este unul dintre cei mai importanți și avansați producători europeni de echipamente care folosesc combustibil solid (lemn, peleți) și instalații solare. Produsele sunt în mod constant testate strict de instituții acreditate, în scopul de a evalua caracteristicile de funcționare, eficiența acestora, emisiile de CO2, precum și calitatea procesului de fabricație în sine. Fiecare fază a producției, de la tăierea cu laser, la îndoire, sudură și asamblare, totul face parte integrantă din procesele interne ale companiei, produs complet în Italia.Thermorossi produce în conformitate cu tehnologiile cele mai moderne și fiecare produs este în conformitate cu cele mai stricte standarde europene.thermorossi-aspirotronic-banner_siteRomstal importă de la Thermorossi cazanele ASPIROTRONIC LE 24 de 20Kw si LE 35 de 30Kw. Ambele sunt cazane de apă caldă din oțel, pe combustibil solid și funcționează pe principiul gazeificării. Aerul de ardere este asigurat de un ventilator controlat de un microcip pentru verificarea corectă a procesului de ardere. Cazanul este echipat cu un tablou de comandă și control iar camera de ardere este situată la partea inferioară a cazanului.aspirotronic 
Elementele interne care la restul cazanelor cu gazeificare sunt din ceramică și cedează rapid, la cazanele ASPIROTRONIC LE de la Thermorossi sunt din fontă de calitate superioară rezistentă la temperaturi înalte.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *