Nou la Romstal – Caloriferul din aluminiu COOL ALETERNUM

Va prezentam caloriferul din aluminiu pentru baie COOL ALETERNUM de la Nova Florida. Acesta se incadreaza perfect in orice baie datorita culorii neutre (alb) si dimensiunii reduse 860/400mm.

Caloriferul din aluminiu COOL ALETERNUM este realizat din colectore amplasate vertical si tevi orizontale, cu sudura automata, fara urme. Se remarca prin design deosebit si putere termica ridicata. Pachetul pe care il puteti achizitiona de la Romstal include dop, aerisitor, sistem de prindere.

Caloriferul din aluminiu COOL ALETERNUM

Romstal.ro te invita sa profiti de modelul COOL ALETERNUM care, datorita designului simplu și modern, va putea fi integrat armonios in orice baie. Acest radiator din aluminiu aduce căldură și confort la un preț mai mult decât accesibil. Calitățile sale îl fac să reziste excelent la temperaturi inalte. Nu uitam faptul că este ușor manevrabil, lucru care ne ajută foarte mult la montaj.

Nu ezitați! Alegeți caloriferul Cool Aleternum de la Nova Florida Plan și distribuiți rapid căldura în baia dumneavoastră. Dimensionarea caloriferului pentru o instalatie de incalzire, deși reprezinta o ecuatie cu foarte multe variabile, este o operatie ce trebuie efectuata cu atentie pentru a obtine confortul termic necesar cu o cheltuiala cat mai mica. Pentru baie vom lua in calcul fiecare factor (volumul incaperii, coeficientul caloric și coeficientul de corectie) si vom realiza ca pentru a obtine confortul termic este necesar sa alegem acest calorifer cu o suprafata potrivita pentru a incalzi acest tip de incapere fara sa suprasolicite centrala.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *