Nou la Romstal – Caloriferul din aluminiu Big B3 de la Nova Florida

Asigură-ti o iarana linistita cu acest minunat calorifer de aluminiu de la Nova Florida! Big B3 iti va oferi caldura, confortul si linistitea necesare in perioadele reci ale anului. El ne va ajuta sa gasim intotdeauna o temperatura optima in locuinta pentru seri minunate si reconfortante in sanul familiei.

Avantajele radiatorului Big B3 din aluminiu sunt evidente inca de la prima utilizare. El se va incalzi extrem de rapid si va degaja caldura pe toata suprafata camerei. Datorita tehnologiei de fabricatie caloriferul este garantat 10 ani montat in instalatie propie. Astfel veti fi siguri ca ati facut o investitie rentabila cu efecte benefice pe termen lung.

Radiatoarul din aluminiu necesita mai putina energie pentru a se incalzi, lucru datorat exclusiv materialului de fabricatie. Aluminiul este un conductor termic excelent el pretandu-se perfect pentru radiatoare. Datorita faptului ca aluminiul se incalzeste extrem de rapid vom evita pierderile de energie si vom reduce consumul de agent termic.

Alegerea caloriferului Big B3 de la Nova Florida va va bucura in primul rand datorita pretului scazut. Investitia pe care o facetila achizitionarea lui este una mult redusa decat daca ati alege calorifere de fonta sau de otel. Nu mai punem la socoteala ca un radiator din aluminiu este mai usor de transportat si de instalat.

Big B3 se remarca prin designul deosebit de simplu dar versatil care-l face sa fie potrivit pentru orice stil de camera.

Caloriferele cu elementi din aluminiu Big B3 pot fi comandate in diferite dimensiuni pentru a acoperi necesitatea oricarui tip de utilizator. Alegand sa achizitionati mai multi elementi veti asigura puterea calorica neceara pentru incalzirea incaperilor din locuinta indiferent de marimea acestora. Alegerea va fi influentata, asadar de dimensiunea incaperii, de asezarea ei si de tipul de pereti si modul in care acestia au fost izolati.

Dotati-va casa cu calorifere din aluminiu Big deoarece sunt disponibile la un super pret, au o buna rezistenta la presiune si fiabilitatea in conditii de temperaturi mari, plus un design modern!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *