Nou la Romstal – Caloriferele din oțel tip panou Eccorad cu înălțime de 400 mm

Actualizat la 10 October, 2018 at 09:02 am

Este momentul sa profitati de noile aparitii din categoria caloriferelor Eccorad de la Romstal! Puteti achizitiona aceste calorifere din otel la preturi mai mult decat avantajoase, indiferent de dimensiunea dorita. Caloriferele Eccorad cu inaltimea de 400 mm sunt echipate cu aerisitor, dop si sistem complet de prindere in functie de lungimea radiatorului:  4 prinderi pentru radiatoare cuprinse intre 400mm-1600mm sau 6 prinderi pentru radiatoare cuprinse intre 1700mm-2400mm.eccorad

Caloriferele din otel ECCORAD, cu doua randuri de aripioare pentru disiparea caldurii, sunt recomandate pentru majoritatea incaperilor, dar sunt cel mai potrivite pentru cele mai multe camere de bloc. Ele arata excelent incadrandu-se usor in designul camerelor. Suprafata exterioara a radiatorului Eccorad pe care il veti alege este finisata cu un strat de pulberere aplicata electrostatic, dupa care este uscata in cuptor. Caloriferele sunt degresate si tratate cu fosfat de fier pasivizat. Radiatoarele sunt produse si testate conform normei EN442. Circulatia apei prin panou se realizeaza prin sistem fagure ce creste eficienta radiatorului.

Calitatea acestui calorifer Eccorad din otel constituie un avantaj de care trebuie tinut seama fiind intarita de perioada mare de garantie pe care o asigura producatorul: 12 ani pentru montajul in sistem cu centrala proprie si 3 ani in sistem de incalzire centralizat. Toate caloriferele sunt produse si testate conform normelor in vigoare iar inlocuirea in caz de avarii este facila si deloc costisitoare.

Care sunt avantajele sicaloriferelor din otel Eccorad? In primul rand, aducem in dicutie costurile mici pentru achizitie dar si cele pentru montaj. Mai apoi vorbim de faptul ca exista o gama variata de dimensiuni care va vor permite sa va dotati orice tip de incapere cu un astfel de calorifer. Printre avantaje enumeram si faptul ca se incalzesc foarte repede si ca suporta fara probleme temperaturi mari.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *