Nou la Romstal – Cădițe de duș din compozit pentru toate gusturile

Dupa cum bine stiti, Romstal si-a propus sa va aduca intotdeauna cele mai bune obiecte sanitare care sa va mobileze baia in cel mai placut mod cu putinta. Astazi va prezentam trei cadite de dus din compozit care va vor cuceri si vor schimba total modul in care arata baia dumneavoastra.

Caditele de dus joase din compozit, care se vor monta la nivelul pardoselii, sunt solutii ideale pentru accesul rapid si facil in interiorul cabinei de dus. Aceastea reprezinta suportul necesar pentru o cabina de dus practica si compacta, pe care o putem monta cu usurinta in orice loc. Picioarele sunt incluse in pachet.Alegand aceste produse complementare unei cabine de dus veti fi siguri ca ati facut cea mai buna alegere!

Caditele Artemis si Creta au forma dreptunghiulara, diferind insa prin dimensiuni si pozitionarea sifonului de scurgere. Dimensiunile cabinei de dus influenteaza direct modul in care o utilizati. Este important ca accesul sa fie facil, iar dusul propriu-zis sa fie cat mai confortabil, nefiind nevoie sa ne inghesuim atunci cand ne desfasuram in interiorul cabinei.

Desi, in general, gasim pe piata cadite de dus fabricate din acril sanitar, materialul compozit reprezinta o solutie demna de luat in seama, mai ales pentru caditele cu inaltime foarte mica. Caditele de dus din compozit au un pret mai ridicat decat al celor fabricate din acril sanitar, acest lucru datorandu-se avantajelor pe care le aduce un astfel de material. Cel mai important avantaj il reprezinta faptul ca o cadita de dus din compozit nu este casanta spre deosebire de una din acril. Compozitul este un produs moale care nu se sparge la presiune. O cadita de dus din compozit este intotdeauna eleganta, rezistenta la pete, socuri, zgarieturi si temperaturi extreme.

Optati pentru una dintre caditele de dus din compozit de la Romstal pentru a fi siguri ca ati obtinut cel mai bun raport calitate/ pret! Tot aici gasiti si alte obiecte sanitare din compozit care sa va completeze o baie perfecta!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *