Nou la Romstal – Cada din acril Freya

Va prezentam un nou obiect sanitar de la Belform, cada din acril Freya. Acest tip de cada este recomandata oricarei bai, incadrandu-se cu usurinta datorita culorii si a materialului din care este confectionata.Cada acril Freya

Beneficiile acrilului sunt bine cunoscute:

– Duritatea si rezistenta suprafetei la zgarieturi;

– Mentinerea temperaturii constante a apei pentru o perioada de timp mai indelungata;

– Suprafata neteda si calda

– Usor de curatat, datorita suprafetei netede, neporoase, rezistenta la contactul cu agentii de curatare.

Cazile din acril au avantajul ca pot fi turnate in diverite forme beneficiind tot felul de designuri. Cada Freya este insa bazata pe forma clasica, liniara a cazii, motiv pentru care se va incadra cu succes in orice tip de amenajare a baii. Este o cada cu dimensiuni generoase (170×70 cm) dar foarte usoara datorita materialului de compozitie. Cada Freya se poate curata usor, acrilul avand proprietati care impiedica depunerea impuritatilor.

Cada din acril Freya are un excelent raport calitate/pret. Aceasta se monteaza foarte usor si poate fi utilizata foarte des rezistand bine in timp. Cada ramane curata, nu se decoloreaza, fiind turnata in masa. Ea este mereu pregatita pentru a va oferi clipe de relaxare. Cada de baie din acril dreptunghiulara Freya se potriveste in baia ta fara niciun efort! Ea are capacitatea de a mentine temperatura potrivita a apei o perioada mult mai lunga decat o cada din fonta, de exemplu.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *