Nou la Romstal – Cada din acril Freya

Va prezentam un nou obiect sanitar de la Belform, cada din acril Freya. Acest tip de cada este recomandata oricarei bai, incadrandu-se cu usurinta datorita culorii si a materialului din care este confectionata.Cada acril Freya

Beneficiile acrilului sunt bine cunoscute:

– Duritatea si rezistenta suprafetei la zgarieturi;

– Mentinerea temperaturii constante a apei pentru o perioada de timp mai indelungata;

– Suprafata neteda si calda

– Usor de curatat, datorita suprafetei netede, neporoase, rezistenta la contactul cu agentii de curatare.

Cazile din acril au avantajul ca pot fi turnate in diverite forme beneficiind tot felul de designuri. Cada Freya este insa bazata pe forma clasica, liniara a cazii, motiv pentru care se va incadra cu succes in orice tip de amenajare a baii. Este o cada cu dimensiuni generoase (170×70 cm) dar foarte usoara datorita materialului de compozitie. Cada Freya se poate curata usor, acrilul avand proprietati care impiedica depunerea impuritatilor.

Cada din acril Freya are un excelent raport calitate/pret. Aceasta se monteaza foarte usor si poate fi utilizata foarte des rezistand bine in timp. Cada ramane curata, nu se decoloreaza, fiind turnata in masa. Ea este mereu pregatita pentru a va oferi clipe de relaxare. Cada de baie din acril dreptunghiulara Freya se potriveste in baia ta fara niciun efort! Ea are capacitatea de a mentine temperatura potrivita a apei o perioada mult mai lunga decat o cada din fonta, de exemplu.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *