Nou la Romstal – Baterii termostatate Ceratherm

Actualizat la 25 April, 2016 at 03:11 pm

Ceratherm este o colecție de baterii termostatate, definite de precizie și eleganță. Bateriile dezvăluie o lume de performanță și înaltă tehnologie, aducând în final un plus condițiilor de siguranță, fiabilitate și confort pentru momentele petrecute în duș.
BANNER BLOG CERATHERM 100-01Mai mult decât Design

O baterie Ceratherm nu transmite doar eleganță în design, ci și confort în utilizare. Design-ul îi conferă un aspect contemporan, în timp ce elementele sale structurale fac utilizarea si curățarea de zi cu zi mult mai facilă.

Mai mult decât Eco-Friendly

Bateriile termostatate Ceratherm nu irosesc nici măcar o picătură de apă. Asta pentru că sunt presetate la temperatura potrivită, care rămâne constantă pe toată durata dușului. In plus, pentru eficiență și durabilitate, bateriile Ceratherm sunt echipate cu cartușe noi anti- calcar, ceea ce le conferă o durată lungă de viață, reușind astfel să economisim bani și resurse.

BANNER BLOG CERATHERM 50-01

Funcția Eco -Stop

Bucurați-vă de duș și economisiți până la 50% apă. Ingenioasa funcție Eco -Stop vă permite să reduceți consumul de apă cu până la 50%. Atunci când porniți mânerul, un mecanism de rezistență reduce fluxul de apă. Dacă se dorește o presiune mai puternică, se acționează un simplu buton ce suplimentează debitul. O funcție esențială pentru protejarea conștientă a mediului înconjurător.BANNER TV COLOANA DUS IDEALRAIN-01


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *