Nou la Romstal – Aparate de aer conditionat monobloc

Aparatul de aer conditionat așa cum il stim cu totii este format dintr-o unitate unitate internă care se montează în încăperea care se dorește răcită și o unitate externă plasată în exteriorul clădirii, ele fiind legate de conductele prin care circulă aerul. Unele clădiri cu fațade deosebite din punct de vedere arhitectural aveau de suferit prin montajul unităților exterioare de aer condiționat care stricau practic aspectul pe care arhitectul îl imaginase. Această problemă împreună cu tentințele de minimalizare au dus la descoperirea și introducerea în piată a aparatelor de aer conditionat monobloc care nu mai au nevoie de o unitate montată la exterioar.

aer conditionat exterior

După cum se poate vedea in poza aparatul practic nu necesita o unitate exterioara avand totul inclus in unitatea interioară ( compresorul , condensatorul, vaporizatorul, etc.) , acest tip de aparat se preteaza foarte bine pentru cladirile arhitecturale si pentru cladiri care nu pot suferi modificari ale fatadelor exterioare prin montajul unitatii externe. Acest aparat de aer conditionat este dotat cu afisaj functii display: tasta on/off, tasta sus/jos, tasta pentru modul de economisire automata,tasta pentru modul de ventilare, tasta pentru modul de incalzire, tasta pentru modul racire, tasta pentru modul de dezumificare, tasta senzor luminozitate.

aer conditionat monobloc 2

În unele situații, introducerea unor astfel de conducte pe aer liber este o problema și atunci cea mai bună soluție este nebulizatorul pentru evacuarea condensului.  Denumit 3.0 acest aparat elimină  condensul de apă care este atomizat printr-un sistem inovator, folosind celule piezoelectrice și expulzat de către un microfan . " 3.0 " poate fi instalainterno_1t fie intern (cu o gaură de 80 mm, pe perete ) sau extern.

 

 

Uneori vă confruntați cu necesitatea de a înlocui un calorifer existent pentru încălzirea de iarnă cu un sistem complet pentru a fi utilizart atat vara cât și iarna. Într-o astfel de situație, " 2.0 FCU " este cel mai bun răspuns : un singur corp integrează atât un sistem de climatizare pentru răcire de vară și încălzire de iarnă (regim de pompă de căldură ), și un ventiloconvector pentru încălzirea de iarnă cu apă caldă de la centrală. Instalarea " 2.0 FCU " este extrem de simplă  datorită celor două găuri în perete și niște conexiuni simple la conductele existente de apă caldă: practic odată ce radiatorul vechi este îndepărtat, nisa existentă este ocupată de " 2.0 FCU "

aer conditionat monobloc


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *