Nou – Cani filtrare apa Ecosoft!

Ecosoft a fost infiintata in 1991 si este un lider in tehnologia de tratare a apei in Ucraina si tarile postsovietice. Compania are cca 120 de profesionisti in inginerie chimica si biologie. Filtrele sunt proiecate pentru tratarea apei, din diverse regiuni si pentru a retine in mod eficient toate impuritatile, rezultand o apa potabila.cana filtranta

Brandul Ecosoft are ca motto “apa noastra” si cateva principii economice:

  •  filtre pentru uz casnic pentru purificarea apei;
  •  filtre create de catre profesionisti in apa industriala;
  •  abordare stiintifica in studiul calitatii apei in toate regiunile;
  •  gama variata de filtre de cea mai buna calitate.

Procesul de productie este certificat in conformitate cu clauzele ISO 9001. Filtrele Ecosoft se bazeaza pe tehnologia Ecomix®, care face ca filtru sa retina o serie mare de impuritati si poluanti. Tehnologia Ecomix® a creat un material Ecomix D- dintr-un amestec special de materiale naturale si sintetice cu performante ridicate in a absorbi diverse impuritati din apa.

Canile filtrante sunt livrate cu cartus NR4, care asigura filtrarea apei potabile dure pentru consum menajer si are capacitatea de filtrare 200 litri. Filtru inglobeaza tehnologia ECOMIX si anume in interior sunt 4 medii de filtrare care retin sedimente, dislocuiesc ioni de calciu si magneziu si eventuale metale grele, iar apa rezultata nu are miros si culoare. De asemenea, exista pentru aceste cani si filtru NR5 adica cu 5 medii de filtrare pentru apa dura cu continut de fier peste valorile admisibile. Volum total al canii este de 3,5 litri, iar volum efectiv de apa filtrata este de 2 litri.

 

Cum lucreaza Ecomix D?
Carbonul activ adsoarbe si indeparteaza impuritati coloidale ale substantelor organice. Carbonul activ din coaja de nuca de cocos, care este poros, curata apa de clorul dizolvat. Rasina schimbatoare de ioni reduce duritatea si salinitatea (indeparteaza bicarbonatii de calciu si magneziu) prevenind astfel formarea depunerilor. Rasina schimbatoare de ioni indeparteaza ionii grei si metale neferoase. Continut de nanoparticule de argint previne dezolvoltarea microorganismelor in interiorul filtrului. Polimer absorbant poros – retine din apa fier, rugina, substante organice, fenoli si produse petroliere din apa. Filtrele Ecomix sunt “mini-instalatii” de tratarea apei care se bazeaza pe o tehnologie unica.

filtru-apaCARTUS CANA FILTRARE (APA DURA) NR4

Inglobeaza tehnologia ECOMIX: 4 medii de filtrare:

1. carbune activ din coaja de nuca de cocos tratat cu compus antibactericid din Ag
2. rasina schimbatoatre de ioni (care asigura retinerea ionilor de calciu si magneziu si eventuale metale grele
3. carbune activ cu structura foarte poroasa (pentru eliminare miros si culoare)
4. filtru mecanic PP ( retine sedimente)


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *