Nou – Bateriile pentru spalator Serel

Inca o veste buna de la Romstal. De astazi, va aducem la cunostinta ca de aici puteti achizitiona noile baterii pentru spalator Serel. Bateriile din gamele Star si Luna reprezinta alegerea perfecta pentru orice bucatarie, spalatul vaselor nemaireprezentand de acum o sarcina de evitat in casa.

BANNER-AI272

Luna LBateriile Star vin in doua variante, principala diferenta intre ele fiind designul. Prima baterie Star denota eleganta prin curbura pipei, de aici preluandu-si numele, bateria Star cu pipa lebada. Pe de alta parte, cea de-a doua, bateria Star cu pipa “L”, da un nou sens cuvantului simplitate.Oricare ar fi alegerea pe care o veti face trebuie sa stiti ca amandoua se pot integra perfect in orice bucatarie datorita capacitatilor de care dispun. Inaltimea le va ajuta sa acopere perfect toata chiuveta, oalele de mari dimensiuni putand fi spalate de acum fara mari eforturi.

Cea de treia noutate prezentata astazi, bateria Luna cu pipa “L”, se aseamana cu surata sa din gama Star. Atat inaltimea cat si culoarea crom sunt calitati care vor fi intalnite indiferent de alegerea pe care o faceti. Diferenta vizibila intre cele doua game este modul in care a fost postat manerul de actionare a apei. Alegerea o veti face in functie de bucataria pe care o detineti. O baterie are un maner clasic implementandu-se de minune in orice spatiu. Daca aveti insa o bucatarie moderna veti opta pentru bateria cu manerul intors, pe care il veti actiona prin tragere.

Bateriile Serel prezentate au un debit maxim de 3,8 l de apa pe minut facand parte din clasa de eficienta A++. Astfel veti fi multumiti de alegerea facuta nu numai datorita designului ci si a eficientei de care acestea dau dovada.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *