Nou – Baterii pentru lavoar Slimline II

Actualizat la 4 August, 2016 at 03:33 pm

Romstal vine in intampinarea clientilor sai cu o noua gama de baterii de lavoar create de unul dintre cele mai importante nume de pe piata, Ideal Standard. Bateriile pentru lavoar Slimline II reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii casnici care vor simti diferenta de calitate, in comparatie cu bateriile vechi, inca de la prima utilizare. Mai mult de atat, Slimline II isi va amortiza foarte rapid pretul datorita excelentei capacitati integrate de a economisi apa. Avand un debit redus de doar 1,9l/min facturile pentru apa nu vor mai fi la fel de incarcate ca pana acum. In urma studiilor efectuate s-a constatat o economie a consumului de apa cu pana la 85% fata de o baterie normala care are un debit mediu de 12l/min.

BANNER-AI-263

ideal-standard-slimlinePe langa aceasta, bateriile pentru lavoar Slimline II beneficiaza de un program care permite un debit constant al apei indiferent de fluctuatiile de presiune din retea. Iar depunerile de calcar nu vor mai reprezenta o problema gratie sistemului brevetat Honeycomb. In conditiile in care in Romania capacitatile retelelor de apa nu se ridica la inaltimea asteptarilor, achizitionarea unei baterii Slimline II va va aduce linistea pe un termen indelungat.

Produsul vine in culoarea crom si dispune de o leva metalica cu indicator rosu/albastru. In pachet veti mai gasi furtunuri flexibile de conectare la apa, un ventil de scurgere metalic si un aerator M24x1.

IdealStandard_slimlineii

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *