Nou – Baterii pentru lavoar Slimline II

Actualizat la 7 September, 2020 at 02:13 pm

Romstal vine in intampinarea clientilor sai cu o noua gama de baterii de lavoar create de unul dintre cele mai importante nume de pe piata, Ideal Standard. Bateriile pentru lavoar Slimline II reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii casnici care vor simti diferenta de calitate, in comparatie cu bateriile vechi, inca de la prima utilizare. Mai mult de atat, Slimline II isi va amortiza foarte rapid pretul datorita excelentei capacitati integrate de a economisi apa. Avand un debit redus de doar 1,9l/min facturile pentru apa nu vor mai fi la fel de incarcate ca pana acum. In urma studiilor efectuate s-a constatat o economie a consumului de apa cu pana la 85% fata de o baterie normala care are un debit mediu de 12l/min.

BANNER-AI-263

Pe langa aceasta, bateriile pentru lavoar Slimline II beneficiaza de un program care permite un debit constant al apei indiferent de fluctuatiile de presiune din retea. Iar depunerile de calcar nu vor mai reprezenta o problema gratie sistemului brevetat Honeycomb. In conditiile in care in Romania capacitatile retelelor de apa nu se ridica la inaltimea asteptarilor, achizitionarea unei baterii Slimline II va va aduce linistea pe un termen indelungat.

Produsul vine in culoarea crom si dispune de o leva metalica cu indicator rosu/albastru. In pachet veti mai gasi furtunuri flexibile de conectare la apa, un ventil de scurgere metalic si un aerator M24x1.

IdealStandard_slimlineii

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *