Nou – Baterii de baie Grohe 2016

Romstal completeaza seriile de baterii Grohe cu produse noi din colectiile ESSENCE si EUROSTYLE. Daca Eurostyle este o reeditare la nivel de 2016 a unei colectii de baterii de baie cu still, Essense contine baterii proiectate de la zero.

Un stil de viață clasic, o interpretare discretă.

Pentru cei atrași de un design purist, simplu, plăcut vizual, GROHE Essence se alătură curentului estetic fără pretenții gratuite. Această colecție folosește un stil echilibrat, modern, ce completează estetic elementele de mobilier ale băii. O oază de bunăstare. Designul minimalist al gamei Essence utilizează tehnologia modernă, dar fără a face vreun compromis în privința aspectului. Nicio colecție nu a dispus vreodată de atât de multe inovații de top GROHE, fiind incluse și GROHE AquaGuide și GROHE SilkMove®.

BANNER-ESSENCE

Un design senzual

În repetate rânduri, modelele Essence preiau forma cilindrica în moduri interesante. O compoziție captivantă de forme se repetă în toată gama, de la dușuri luxoase până la accesorii captivante și baterii de lavoar arhitecturale.

Eurostyle New Inspirat de Natură

Baia ar trebui să fie un loc unde poti simti natura cu toate simțurile . Un loc care reflecta senzualitatea si amestecurile cu propria ta natură. GROHE Eurostyle transformă această intuiție în realitate . Design-ul organic și estetic natural sunt atât plăcute ochiului cât și o bucurie de a utiliza aceste baterii. Rezultatul este o atmosferă relaxată, unde vă puteți bucura de pace și se simt instinctiv acasă, într -un mod total natural.

BANNER-EUROSTYLE


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *