Nou – Baterie Grohe Euroeco pentru lavoar

EuroecoInca o surpriza placuta de la Grohe. Cunsoscutul producator de baterii aduce pe piata, prin intermediul Romstal, o baterie de ultima tehnologie care face parte din gama Euroeco. Dupa cum bine v-ati dat seama din denumirea produsului, principala calitate a bateriei de fata este capacitatea sa de a economisi apa. Avand un debit redus de numai 1,9 litri pe minut, bateria Euroeco va reusi sa va satisfaca nevoile pe deplin utilizand functia incorporata care ii va permite sa mentina constant fluxul apei de la robinet. In timpul spalarii se poate pierde o semnificativa cantitate de apa tocmai din cauza deselor fluctuatii ale debitului. Cu ajutorul bateriei Grohe Euroeco vom evita irosirea unui surplus de apa consumul fiind redus cu pana la 85% fata de o baterie obisnuita.

BANNER-AI-265

Daca doriti implementarea unui mijloc modern de economisire in baia dumneavostra bateria Euroeco reprezinta alegerea potrivita. Beneficiind de un design atragator ea va da un plus de eleganta baii dumneavoastra si va va ramane alaturi perioada indelungata datorita sistemului brevetat Honeycomb care-i confera o rezistenta ridicata la depunerile de calcar. Bateria este dotata cu un maner ergonomic conceput special pentru a fi manuit simplu si precis chiar si in conditiile in care veti avea mainile ude.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *