Noi serii de sanitare de la Roca

Actualizat la 14 September, 2017 at 10:52 am

Iulie vine la Romstal cu cele mai bune vesti! Nenumarate obiecte sanitare de cea mai buna calitate, garantata de producatorul spaniol Roca (100 de ani de experienta), sunt de acum disponibile in magazinul nostru. Puteti gasi lavoare, vase de wc inteligente, bideuri, baterii, capace de wc si multe alte accesorii de ultima generatie care va vor ajuta sa transformati baia intr-una cu adevarat moderna.

Seria Inspira

Mai intai va prezentam colectia Inspira care se remarca prim combinatiile multiple de forme. Seria Inspira de la Roca ofera posibilitati ample de dezvoltare a spatiului de baie. Avem lavoare pe blat  in 3 linii de design – Round – rotund, soft (cu unghiuri moi) și Square (pătrat) – care pot fi perfect combinate cu orice alt tip de mobilier. Ele vor aduce viață spațiilor de baie indiferent de stilul ales de proprietar.

Seria Khroma

Aceasta serie se distinge prin culoare și textura. Roca a creat o minunata colectie care se pune totalmente în slujba simțurilor. Concepută de designerul austriac Erwin Leo Himmel, această colecție a optat pentru culori intense pentru a impresiona spațiul de baie cu fericire și mult aer liber. Mai mult, formele sale armonioase și finisajele texturate fac apel la cel mai pretențios simț al atingerii. Vincent Gregoire, managerul creativ al agenției renumite Nelly, a ales o serie de scheme de culori pentru a face din această serie un cadou autentic pentru simțuri.

Bateria Atlas

Aceaste colecții prezentate mai sus pot fi completate excelent de bateria inalta de lavoar Atlas. Aceasta iese în evidență pentru eleganța și versatilitatea sa. De asemenea, include limitatori de debit la 5 litri pe minut, precum și tehnologia Cold Start care garantează o economie mai mare a apei și a energiei.

Lavoar Amberes

Daca va doriti cu adevarat sa iesiti din comun atunci e bine de stiut ca puteti opta pentru acest lavoar cu forma neobisnuita care va va ridica la alt nivel in ochii oaspetilor. Aceasta este o chiuvetă care inspiră maiestuozitate datorita liniilor sale pure. Amberes este un concept inovator care permite să se ia apa de la podea în orice loc în baie, chiar și la o distanță considerabilă de pereți.

Seria Nexo

Două obiective aparent conflictuale, converg în armonie în această colecție: estetică și economie. Piesele serie Nexo de la Roca sunt lucrate în mai multe dimensiuni, astfel încât să se adapteze la toate spațiile. Avem lavoare, vase de WC si bidee normale si suspendate, capace de WC si rezervoare special concepute pentru aceasta colectie. Ele sunt definite de un design contemporan și perfect proporțional care se amestecă subtil în toate tipurile de spații.

Capac multifunctional Multiclean

Roca vine in intampinarea nevoilor speciale ale fiecaruia dintre noi cu o incredibila soluție practică pentru igiena privată. Acest nou tip de capac pentru vasul WC combină toaleta și bideul într-un singur produs cu multe funcții adăugate. Roca prezinta astfel o nouă generație de soluții avansate, în care tehnologia satisface cele mai exigente cerințe.

Vas WC supendat inteligent Inspira In-Wash

Curbele sale moi, designul minimalist și geometria simplă îl fac un produs atrăgător pentru profesioniștii dinamici sau pentru familiile obisnuite. In-Wash a fost conceput special pentru a se adapta la nevoile individuale ale utilizatorilor, indiferent de stilul lor de viață.

Produsul a fost dezvoltat de către o echipă internațională de designeri și ingineri specializați în domeniul băii, care au realizat integrarea subtilă a tehnologiei în toaleta rotundă Inspira, datorită unei ușor înălțimi a capătului din spate al capacului. Această caracteristică curbă deține sistemul In-Wash în interior, fiind acoperit de un panou cu butoane laterale cu o interfață intuitivă.

Inspira In-Wash este soluția ideală pentru oricine dorește să aibă acces la cea mai recentă igienă personală, fără a renunța la angajamentul estetic, funcțional și sigur al băilor tradiționale, deoarece poate fi integrat în orice spațiu de baie, indiferent de stil, dimensiune, caracteristici și design interior.

Deoarece nu există nimic atât de natural ca curățarea cu apă, In-Wash este soluția cea mai sensibilă pentru igiena personală. Odată ce ați încercat, veți descoperi de ce a preluat termenul "igienic", rezervat discret până acum pentru hârtie igienică și servetele umede.

Seria Jika

Alta serie de obiecte sanitare de calitate produsa de Roca este Jika. Aceasta este conceputa pentru cei care isi doresc pastrarea stilului clasic in baie. Colectia dispune de lavoare de mai multe dimensiuni cu picioare sau semipicioare, vase de WC simple si suspendate, bideu si capac de WC. Bineinteles si seria Jika beneficiaza de garantia Roca, producatorul unor produse care devin simbolurile igienei în casa noastră.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *