Noi serii de gresie și faianță de lux de la Gardenia Orchidea

Ceramiche Gardenia Orchidea, binecunoscuta companie italiană fondată în 1961, își dezvoltă și acum propriul concept de viață, o alegere câștigătoare, care a transformat compania într-un pion important în industrie. Produsele companiei sunt caracterizate de stilul de design italian, subliniat prin excelență și calitate. Grupul se ocupă de întregul ciclu de fabricație, gestionând în mod direct fiecare etapă a creării ceramicii, de la glazuri la decorații speciale, inclusiv tehnicile de artizanat și de decorare, care sunt tipice celor mai bune tradiții ale sectorului.

Gardenia OrchideaCeramica de la Gardenia Orchidea este rezultatul unei cercetări aprofundate în materie de materiale, finisaje și decorațiuni; personalul tehnic al companiei și managerii de produse lucrează alături de cunoscuți arhitecți și designeri. Aici se crează produse concepute pentru un spațiu de locuit foarte specific. Utilizarea materialelor naturale foarte texturate, cum ar fi lemnul și marmura, și redefinirea spațiului prin uniformitatea și continuitatea suprafețelor de sticlă și metalice sunt tendințe pe care Gardenia le-a captat și le-a tradus în ceramică nouă.

Seria MakeLa Romstal găsești acum noi serii de gresie și faianță pentru living produse de Gardenia Orchidea care vor transforma casa într-un spațiu viu, un mediu aparte, un teritoriu personalizat. Seriile Unique, Native, Origini și Make împărtășesc întocmai valoriile companiei: importanța designului, sensibilitatea unică, schimbarea, cel mai înalt nivel de calitate.

Seria NativeCasa a fost întotdeauna sursa de inspirație și de cercetare în dezvoltarea produselor Gardenia. Locuința este văzută mai presus de toate ca mediul casnic, nucleul central al armoniei și intimității. Produsele ceramice de la Gardenia Orchidea se împrăștie cu modele decorative și cu ambianțe clasice care ating cel mai înalt nivel de expresie în acoperirea podelelor și pereților. Acest proces de explorare a lăsat amprenta asupra produselor, oferindu-le o identitate dstinctivă și un stil original, proaspăt.Seria Unique

Acum, mai mult ca niciodată, Gardenia intenționează să avanseze cu filozofia designului său interior, adaptându-l la noi stiluri de viață. Tehnologia și stilul produselor sale ceramice răspund cerințelor contemporane ale arhitecturii și stilului de viață de astăzi.Seria Origini


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *