Noi promoții la Romstal – Obiecte sanitare pentru toate gusturile la prețuri reduse

Compania noastra va invita sa aruncati o privire asupra unei noi serii de reduceri la diverse obiecte sanitare. Puteți acum sa va redecorati baia fiind disponibile in promotie o larga varietate de mobiliere de baie, dar si lavoare, vase wc sau coloane de dus. Reducerile ajung pana la 29%!

Alegeti dulapioare pentru baie din una dintre seriile Anca, Cloud, Daiana, Elena, Fly, Noemi sau Strada. Acestea sunt disponibile in diverse culori pentru a satisface toate gusturile. Ele vor oferi un aspect elegant si vor conferi băii somptuozitate și rafinament, transformând-o într-o încăpere cu adevărat deosebită. Mobilierul este foarte rezistent și suportă foarte bine tempertura și umiditatea specifice mediului din baie.

Daca sunteti unor obiecte sanitare ceramice precum lavoare sau vase de wc, Romstal va vine in ajutor cu reducerile la seriile Carina, Facile sau Family. Obiectele sanitare sunt produse de cea mai înaltă calitate, cu un design atractiv, conform celor mai noi tendințe în materie de formă și performanțe. Ele vor conferi mai mult spațiu și eleganță încăperii de baie. Fabricate din materiale moderne ele ne vor ajuta să menținem mai ușor curățenia în baie.

Vasul wc Grohe Sensia Arena combină la perfecțiune funcțiile unei toalete cu cele ale unui bideu. Această toaletă extrem de avansată tehnologic are incluse două capete de pulverizare autocurățătoare separate, pe care le puteți ajusta facil în poziția dorită, la o presiune a apei confortabilă și la temperatură care să transforme experiența intr-una perfectă. Cele două capete vin cu diverse opțiuni de pulverizare oscilantă și de masaj fiind implementată de asemenea și o funcție de uscător cu aer cald.

Vizitarea toaletei va deveni o plăcere datorită nenumăratelor caracteristici implemtate special pentu marirea confortului. Ne referim aici inclusiv la deschiderea automată a scaunului și a capacului, dar și la spălarea puternică și eficientă a bolului, pe care Sensia Arena o realizează fără ajutorul utilizatorului.

A sosit momentul să simțiți plăcerea celui mai minunat duș controlând în cele mai mici detalii modul de pulverizare a apei. Veți obține revitalizare, relaxare, stimulare și mângâiere doar prin faptul că veți schimba ușor tipul de jet al acestei noi coloane de duș. Cu toții ne dorim ca dușul să aibă temperatura potrivită, fiind bineînțeles preocupați și de reducerea consumului de apă, fără a compromite confortul.

Cu noul sistem de duș GROHE Rainshower SmartControl vă puteți bucura de aceste dușuri personalizate și luxoase în fiecare zi. Noile comenzi inovative oferă o selecție directă și intuitivă a modelelor de pulverizare a apei cu un volum de setare personalizat și o funcție de memorare. Pur și simplu apăsați start și stop pentru a putea ajusta jetul de apă.

Alegeti unul dintre lavoarele cu diverse forme aflate acum la reducere cu pana la 25%! Daca sunteti printre cei care v-ati dorit un lavoar iesit din comun acum e momentul sa va satisfaceti aceasta dorinta. Lavoarele semirotunde, pe balt sau incastrate sau fara gaura de baterie ofera un aer modern baii si o transforma in incaperea visata.

 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *