Noi plăci ceramice de la Aparici

Romstal completeaza incepand de azi seriile de gresii si faiante de calitate superioara pe care le importa de la producatorul spaniol Aparici Ceramics. Gama larga a produselor Aparici va va ajuta sa alegeti produsul potrivit indiferent de culoarea sau dimensiunea dorita a placilor ceramice. 

Seriile Carpet, Aged,Neutral, Dixon, Ion si Polar va vor solicita simturile la maximum, facandu-va dificila alegerea datorita elegantei pe care o denota fiecare in parte. Combinatiile de culori ale placilor ceramice produse de Aparici vor lumina orice spatiu locuibil, aducand interioarele fade la nivelul celor pe care le admirati in reviste.ai75-01

Colectia Aged este disponibila în format 20×20 cm, in trei tipuri:  Aged alb, Aged alb ornato si Aged inchis ornato. Dalele ceramice Aged pot fi folosite pentru decorarea de baruri, restaurante si toate spatiile de locuit. Subliniem prezenta decoratiilor care prezinta ustensilele tematice -(Decor Aged de baie si Decor Aged de bucatarie ) sunt perfect potrivite pentru crearea de bai si diverse sorturi de bucatarie. Particularitatea colectiei consta în aspectul sau rustic care va gazdui o atmosfera speciala de confort si caldura de acasa, si ne captiveaza prin culorile imperfecte si designul uimitor.
Calibrul si tonalitatea elementelor de frontiera AGED CORNISA 5×20 CM, AGED CENEFA 7×20 CM, AGED MOLDURA 3×20 CM pot varia datorita procesului de fabricatie, nu trebuie amestecate piese din loturi diferite. Pentru curatare se recomanda a se folosi produse cu PH neutru.
Placile Aged Ornato sunt disponibile in 5 variante aleatorii iar decorurile de baie si bucatarie in 13 variante aleatorii.

apariciColectia Carpet reflecta ideea de design-cheie angajat de Aparici. In acelasi timp, Carpet este departe de a fi o serie clasica. Modelele iterative care par frecate, combinatiile de tonuri sobre, de neglijare intentionata a liniilor drepte dezvaluie spiritul contemporan al covoarelor. Elementele decorative sunt ocazional metalizate, astfel incat sporeste efectul general estetic al colectiei.  Este un produs special,  datorita procesului (fabricat manual), cu skin-uri diferite si un caracter unic care  ofera spatiilor noastre un finisaj cald. Texturile sale multiple ne permit sa ne jucam si sa dam personalitate mediilor noastre.

Seria Neutral este conceputa pentru consumatorii care cauta stil, calitate si inovatie, oferind o gama larga de culori, deschizand astfel o lume de posibilitati nelimitate pentru a crea noi spatii contemporane si moderne. Reliefurile ofera o noua perspectiva care permite miscare si volum pentru suprafete, creand astfel spatii dinamice, cu valoare tehnica si estetica ridicata.

Seria Polar este conceputa pentru a forma o parte integranta a decorului oricarui spatiu al casei, finisajul de suprafata este lumina pura si sideful reusind astfel sa surprinda adevarata esenta a unui spatiu exclusiv. Aceasta serie este disponibila în doua finisaje albe si are trei seturi diferite pentru diverse combinatii.
Grosimea placilor de 10 mm, este potrivita pentru cei mai exigenti clienti. Dimensiunea de 25 x 75 cm, este corespunzatoare pentru suprafete diferite.

Seria Dixon, o propunere care combina intr-un singur concept spatii organice si minimaliste, cu doua finisaje de Fildes si Noce. Formatul placilor de faianta, este unul commercial, 25,2×75,9 cm, iar grosimea placilor este de 10 mm. 

Seria Ion – Grosimea placilor ceramice este de 6 mm, ceea ce ii confera o calitate superioara . De asemenea, dimensiunea de 20×20 cm, o face potrivita pentru diferite suprafete. Placile Ion Ornato sunt disponibile in 5 variante aleatorii.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *