Noi apariții la Romstal – Baterii Kludi D-Vise și coloana de duș Kludi Logo

Kludi este unul dintre cei mai cunoscuți producărori de baie și bucatarie. La Romstal gasesti serii de baterii care uimesc prin stilul atemporal, revigorant, inovativ. Cea mai noua aparitie este reprezentata de seria de baterii Kludi D-Vise. Colectia cuprinde baterii de baie si bucatarie revoluționare care se remarca prin calitate in viaţa de zi cu zi.

BATERII Kludi D-VISEBateriile ne sunt alături în fiecare zi. În baie sau bucătărie, avem de mai multe ori contact cu ele şi de aici izvorăsc dorinţe şi exigenţe legate de formă şi funcţionalitate. KLUDI înţelege aceste cerinţe şi le transpune în produse excelente cu forme desăvârşite în care se contopesc design-ul contemporan, tehnologia inovatoare şi materialele de înaltă calitate.

In colecția Kludi D-Vise avem baterii care sunt mai mult decât simple obiecte prin care trece apa.  Pe bateriile KLUDI te poţi baza şi de la ele aştepţi şi mai mult pe viitor. KLUDI definește standardele industriei încă din 1926, cu produse revoluționare și idei practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre inovațiile existente pe bateriile și dușurile moderne își au originea în Menden (Germania), iar unele dintre ele se regăsesc și astăzi exclusiv la bateriile Kludi. Folosind cele mai noi tehnologii de proiectare și producție, specialiștii KLUDI se asigură că produsele lor protejează mediul și se ridică la înălțimea celor mai riguroase standarde de calitate și siguranță.

Kludi D-Vise vine cu baterie pentru spalatorul din bucatarie dar si cu gama completa pentru baie (lavoar, bideu, dus, cada/dus). Bucătăria are un rol aparte, fiind situată în centrul activităților zilnice ale oricărei familii. Aici alimentele sunt spălate, tăiate, amestecate și apoi preparate pentru a deveni o cină savuroasă, care aduce laolaltă părinții și copiii, rudele sau prietenii, într-o seară relaxată de week-end. Viața de familie, dar și cea socială, gravitează în jurul bucătăriei: munca și timpul liber, distracția și relaxarea, răsfățul și odihna, rutina și petrecerile.

Facilitățile oferite astăzi de bateria de bucătărie KLUDI sunt mici miracole ale progresului tehnologic, de neimaginat pentru generațiile trecute: mânerul se ridică și apa începe să curgă, în cea mai bună și pură formă a sa, în cantitatea și la temperatura potrivite. Fie că o folosim pentru băut, pentru gătit, pentru spălat sau pentru stingerea incendiilor, apa, lichid vital pentru om, este mereu la îndemână și disponibilă în cantități nelimitate și la cea mai bună calitate.

Baia nu mai înseamnă doar igienă și curățenie, este spațiul intim al relaxării și răsfățului. Designul unic, formele diverse și materialele plăcute la atingere ale bateriilor KLUDI D-VISE fac ca timpul petrecut în baie să fie cu adevărat memorabil.

Acestor noi baterii li se adaugă și coloana de dus Kludi Logo. Cu ajutorul ei dușul va reprezenta o experiență fantastică de fiecare dată. Unora le place dușul revigorant, care le pune sângele în mișcare. Cu ajutorul acestei coloane de duș își vor încarca bateriile, relaxându-se în același timp. KLUDI LOGO acoperă cu ușurință toate preferințele, obiceiurile și capriciile în materie de duș. Fie că vrei să te înviorezi ori să te relaxezi, fie că ai nevoie să-ți intri în ritm dimineața sau vrei doar să simți, seara, cum apa îți ia de pe umeri povara zilei lungi pe care ai avut-o la serviciu, KLUDI LOGO îți oferă posibilitatea să transformi dușul într-o experiență personală, unică, în fiecare zi.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *