Next Tape – Instalația termică a casei la un nou nivel

Actualizat la 14 October, 2016 at 10:27 am

 

Ce este Next Tape?

Next Tape este un sistem inovativ pentru conexiunile electrice destinate să devină noul standard la nivel mondial. Banda se lipește direct pe perete și dispare cu ușurință în stratul de vopsea sau de mortar al acestuia. 

next-tape

Nicicând nu a fost mai ușor sa montați un sistem electric în locuința dumneavoastră. Next Tape vă permite să economisiți timp și bani. Cu această bandă veți realiza lucrarea în doar 25 de minute. Mai mult, veți uita de spargerea pereților, praful rezultat în urma procesului, și daunele care pot apărea în momentul lucrărilor pe sistemul vechi.next-tape-aer-conditionat

Next Tape este unprodus fabricat în Italia. A fost proiectat, patentat și produs în urma unor teste majore de securitate, în laboratoare acreditate Accredia.

next-tapeCel mai important lucru pe care trebuie să-l știți este că funcția rămâne aceeași: Next Tape este realizat dintr-o placă conductoare de cupru și este proiectat pentru a fi instalat direct la perete prin lipire adezivă cu rezistență foarte mare. Odată ce e acoperit cu mortar sau printr-un strat de vopsea devine invizibil. Așadar banda este de fapt tot un cablu fabricat însă plat, diferit de cele clasice, sistem rotund.


Next Tape poate fi utilizată pentru instalarea de sisteme electrice, de sonorizare, iluminat, și sisteme de securitate pentru case, clădiri istorice sau birouri. Garanția lucrărilor cu produsul fabricat în Italia este de 20 de ani.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *