Next Tape – Instalația termică a casei la un nou nivel

Actualizat la 14 October, 2016 at 10:27 am

 

Ce este Next Tape?

Next Tape este un sistem inovativ pentru conexiunile electrice destinate să devină noul standard la nivel mondial. Banda se lipește direct pe perete și dispare cu ușurință în stratul de vopsea sau de mortar al acestuia. 

next-tape

Nicicând nu a fost mai ușor sa montați un sistem electric în locuința dumneavoastră. Next Tape vă permite să economisiți timp și bani. Cu această bandă veți realiza lucrarea în doar 25 de minute. Mai mult, veți uita de spargerea pereților, praful rezultat în urma procesului, și daunele care pot apărea în momentul lucrărilor pe sistemul vechi.next-tape-aer-conditionat

Next Tape este unprodus fabricat în Italia. A fost proiectat, patentat și produs în urma unor teste majore de securitate, în laboratoare acreditate Accredia.

next-tapeCel mai important lucru pe care trebuie să-l știți este că funcția rămâne aceeași: Next Tape este realizat dintr-o placă conductoare de cupru și este proiectat pentru a fi instalat direct la perete prin lipire adezivă cu rezistență foarte mare. Odată ce e acoperit cu mortar sau printr-un strat de vopsea devine invizibil. Așadar banda este de fapt tot un cablu fabricat însă plat, diferit de cele clasice, sistem rotund.


Next Tape poate fi utilizată pentru instalarea de sisteme electrice, de sonorizare, iluminat, și sisteme de securitate pentru case, clădiri istorice sau birouri. Garanția lucrărilor cu produsul fabricat în Italia este de 20 de ani.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *