Mozaic Togama – Mai mult decât mozaic

Cauți mozaic de calitate pentru lucrările tale? Romstal îți popune noile apariții din portofoliul nostru, plăcile de mozaic de la Togama Spania. Acestea combină arta cu tehnologia! Produsele de o calitate excepțională ale celor de la Togama Spania sunt special create pentru cei cu cu standarde foarte ridicate. Mozaicul pentru piscină vă ajută să creați un stil avangardist exclusivist.

Mozaic Togama SpaniaÎnțelegem că designul este o valoare adăugată care diferențiază de restul, ceea ce este o amprentă care rămâne latentă în fiecare dintre proiectele pe care le dezvoltăm și care este ingredientul necesar pentru a crea spații cu o viață proprie. Togama crează mozaic care inspiră spații! Profită de noi texturi, forme și finisaje care oferă un stil contemporan oricărei așezări! Scopul este de a atinge un sentiment de eleganță fără a apela la stereotipuri.

Mozaic Togama PassportTOGAMA se mândrește cu produse care combină arta și tehnologia. Mai mult decât o fabrică de mozaic, este o companie care ia continuu pulsul pieței pentru a oferi un mozaic care să fie peste așteptările tehnice și stilul cerut de profesioniști. Prin urmare, sintagma mai mult decât un mozaic, se aplică grație experienței și dedicării comăaniei. Aceasta înțelege spațiul urban dar și casnic și mizează pe un stil de viață personalizat, unde grija pentru detalii și sensibilitatea față de noile tendințe reprezintă o întreagă filozofie.

Mozaic Togama Passport - TokyoPolitica de calitate a TOGAMA stabilește și menține angajamentul de a îndeplini cerințele, atât de reglementare cât și ale clienților. Romstal vă propune produse Togama din seriile Passport, Soft și Colours, mozaic presat și rezistent care va pune în valoare orice lucrare. Alegeți un mozaic dezvoltat și proiectat pentru a rezista la produse chimice, îngheț, rezistență la pete, abraziune, radiații solare, schimbări de temperatură, fără porozitate! Datorită inalterabilității, curățării și plasării ușoare, este ideal pentru acoperirea piscinelor, a wellness-ului, a decorațiilor interioare și exterioare. Caută modelul preferat în categoria dedicată pe romstal.ro!Mozaic piscină

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *